I Houstrups grønne skov står dette hyggelige feriehus og venter på jer. Den charmerende indretning med sans for detaljen rummer alt, hvad en afslappende ferie behøver, og mens brændeovnen sørger for god feriestemning, kan I surfe på nettet og holde kontakten med dem derhjemme via den gratis internetforbindelse.

Kærligt indrettet med masser af personlighed

Klassisk skandinavisk design: Dette feriehus bærer præg af traditionel nordisk æstetik og rummer plads til op til 6 personer. De 60 m² er godt udnyttet, og charme og personlighed er to absolutte nøgleord på Skovvang 119.

Opholdsstuen med åben forbindelse til det veludstyrede køkken fungerer som husets hjerte og bliver familiens mødested. Her kan der kokkereres, hygges med film og snacks og spilles spil i de sene aftentimer. Her står også brændeovnen, hvis knitrende flammer spreder masser af hyggelig stemning og varme på de kolde feriedage.

Små detaljer i indretningen gør huset ekstra hjemligt, og det ene af tre soverum er udstyret med køjeseng – perfekt til børnene!

Delvist overdækket træterrasse og kun 700 m til købmanden

På Skovvang bor I fredeligt og har samtidig kort vej til forskellige oplevelser: Kun 700 m skiller jer fra den næste købmand, og kun 5 km fra huset ligger Houstrups hvide sandstrand.

På den herlige, afskærmede terrasse kan I tanke nye kræfter i solen og nyde den friske luft fra havemøblerne. På de varme sommerdage kan I starte dagen ud med morgenmad under åben himmel, og på de lune aftener står grillen klar til jer.

Houstrup byder på talrige muligheder for at slappe af og få fornyet energi på ferie. Den idylliske natur er mangfoldig og byder på både skov, hede og strand. Er I til shopping og indkøb, ligger både Nr. Nebel og Henne Strand kun en lille køretur væk – med masser af fine forretninger og lækre spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:57 / 890
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Barneseng, Barnestol, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Tipperne (ca. 12 kilometer)
  • Bork Havn (ca. 15 kilometer)
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 30 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...