6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups grønne skov står dette hyggelige feriehus og venter på jer. Den charmerende indretning med sans for detaljen rummer alt, hvad en afslappende ferie behøver, og mens brændeovnen sørger for god feriestemning, kan I surfe på nettet og holde kontakten med dem derhjemme via den gratis internetforbindelse.

Kærligt indrettet med masser af personlighed

Klassisk skandinavisk design: Dette feriehus bærer præg af traditionel nordisk æstetik og rummer plads til op til 6 personer. De 60 m² er godt udnyttet, og charme og personlighed er to absolutte nøgleord på Skovvang 119.

Opholdsstuen med åben forbindelse til det veludstyrede køkken fungerer som husets hjerte og bliver familiens mødested. Her kan der kokkereres, hygges med film og snacks og spilles spil i de sene aftentimer. Her står også brændeovnen, hvis knitrende flammer spreder masser af hyggelig stemning og varme på de kolde feriedage. I både stuen og badeværelset er der ovenlysvinduer, der fylder rummene med et naturligt og behageligt lys i dagstimerne.

Små detaljer i indretningen gør huset ekstra hjemligt, og det ene af tre soverum er udstyret med køjeseng – perfekt til børnene!

Delvist overdækket træterrasse og kun 700 m til købmanden

På Skovvang bor I fredeligt på den rustikke grund og har samtidig kort vej til forskellige oplevelser: Kun 700 m skiller jer fra den næste købmand, og kun 5 km fra huset ligger Houstrups hvide sandstrand.

På den herlige, afskærmede terrasse kan I tanke nye kræfter i solen og nyde den friske luft fra havemøblerne. På de varme sommerdage kan I starte dagen ud med morgenmad under åben himmel, og på de lune aftener står grillen klar til jer.

Houstrup byder på talrige muligheder for at slappe af og få fornyet energi på ferie. Den idylliske natur er mangfoldig og byder på både skov, hede og strand. En lille gåtur på 600m gennem den nærliggende skov fører jer til en legeplads, hvor børnene kan få brændt krudt af. Er I til shopping og indkøb, ligger både Nr. Nebel og Henne Strand kun en lille køretur væk – med masser af fine forretninger og lækre spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30587

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gemütliches Ferienhaus mitten im Wald gelegen in sehr ruhiger Umgebung perfekt um sich zu erholen und zu entspannen

DE
D.
sagde , Kankelau

Ein sehr gemütliches Ferienhaus für 4 Personen (für 6 Personen zu klein) schönes helles Bad und kleine gut eingerichtete Küche lädt zum Kochen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hyggelig
Ein schönes Ferienhaus. Etwas abgewohnt, sauber, ordentlich, mit Charakter.
Rund um gemütlich

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:57 / 890
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...