Luksuriøst feriehus med udespa, udendørs sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestervang 20, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30588
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
2800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrup på Vestervang 20, i udkanten af ​​et roligt sommerhusområde i Houstrups natur, venter dette sommerhus. Det er opført i 2021 og har plads til op til 8 personer og 1 hund. I dette feriehus finder I lækre faciliteter, såsom udespaen og udendørs sauna. Den rolige beliggenhed i udkanten af Houstrups sommerhusområdet skaber de perfekte rammer for en afslappende ferie.

Smagfulde omgivelser og luksuriøse faciliteter med wellnessmuligheder

Dette lækre feriehus, som blev bygget i 2021, byder på en både moderne og smagfuld indretning. I alt er der 127 m² boligareal, som udgør den perfekte feriebolig for op til 8 personer. Jeres hund er selvfølgelig også velkommen i dette sommerhus på Vestervang 20.

Vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine kan findes i feriehuset, og du kan også se frem til din egen wellness-oase med udespa og udendørs sauna . Hvorfor ikke kombinere en ferie ved havet med et wellnessophold? Her har du alle muligheder!

Midt i naturen – delvis overdækket terrasse – gynge for børnene

Ud over wellnessområdet har dette sommerhus også andre gode muligheder. Eksempelvis den delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Den 1280 m² store naturgrund har masser af plads til, at børnene og hunden kan løbe og lege, og grundens gynge er helt sikkert et hit blandt feriens mindste deltagere.

Mens børnene tumler rundt, kan I slappe af på sommerhusets terrasse, som er delvist overdækket. Forbered et lækkert måltid på grillen, eller læn jer tilbage og slap af på ​​liggestolene, lyt til fuglene kvidre eller bare se skyerne, der glider forbi på den blå himmel. Lad dine tanker løbe frit og nyd ferien fuldt ud.

Blåbjerg Klitplantage – Henne Strand – Holmsland Klit

Houstrup ligger i udkanten af ​​den smukke Blåbjerg Klitplantage, der byder på mange vandre- og cykelstier. Især naturelskere vil elske det her – uanset om I foretrækker at bevæge jer til fods eller på cykel. Den store naturlige strand i Houstrup eller Nymindegab kan nås på få minutter i bil eller med cyklen. Nyd det smukke lynglandskab, der står i fuldt flor i sensommeren.

I finder gode indkøbsmuligheder i den populære og altid velbesøgte badeby Henne Strand samt i den nærliggende by Nørre Nebel. En ferieadresse i Houstrup er også et godt valg til jer, der vil på udflugter til museer eller opleve aktiviteter med action og underholdning.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30588

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großes und trotzdem gemütliches sauberes Haus, alles modern und neu

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine große Außensauna,welche wir sehr gerne genutzt haben. Es war ausreichend Platz für 4 Personen. Ebenso der Whirlpool draußen. Die zwei getrennten Schlafbereiche war bei der Nutzung mit 2 Familien perfekt. So hatte jeder seinen privaten Bereich. Ein zweiter größerer Raum mit Billardtisch ,Sofa und Fernseher war perfekt. Auch der Außenbereich mit den Terrassen, dem Garten und dem Blick ins Grüne war sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes modernes Ferienhaus. Es ist alles da was man braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.280
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...