Familievenligt sommerhus med spabad og sauna i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Brudbjergvej 41, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30601
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Brudbjergsvej 41 i Houstrup ligger dette familievenlige sommerhus, der indbyder til en hyggelig og afslappende ferie for familien på op til 5 personer. Her kan I slappe af med spabad og sauna, og når I vil være aktive, kan I tage en tur i Blåbjerg Klitplantage, som I finder lige uden for døren.

Slap af i spabad og sauna

Ferier handler om at slappe af og være sammen, og det har I rig mulighed for i det røde murstenshus på Brudbjergsvej 41, der byder indenfor til en hyggelig sommerhusferie. I sommerhusets store opholdsrum kan I være sammen om at lave mad, spille kortspil eller se en god film i sofaen.

Sommerhuset har 3 soveværelser og 1 badeværelse med gulvvarme. På badeværelset finder I også en sauna, hvor I kan få varmen igen efter en tur i det skønne Vesterhav. Sommerhusets spabad er at finde i et rum for sig, hvor I kan nyde en god gang afslapning helt uden forstyrrelser.

Sommerhuset er udstyret med en varmepumpe, der på miljøvenlig vis sørger for gode temperaturer i feriehuset. Ellers kan I tænde op i brændeovnen, der ikke bare sørger for god varme i sommerhuset, men også sætter prikken over i’et for feriestemningen.

Nyd det gode vejr på terrassen med liggestole, havemøbler og grill

Det er med at nyde solskinsdagene, når de er her. Dette har I mulighed for på den åbne terrasse, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene med en god bog eller samles i havemøblerne til et spil kort. På terrassen kan I desuden nyde sommeraftenerne med god mad på grillen og kolde drikkevarer.

I haven er der både sandkasse og gyngestativ, der vil være til stor glæde for børnene, der med sikkerhed vil kunne få mange timer til at gå med at lege udendørs.  

Oplev Vesterhavet og naturen i Houstrup

Ved siden af sommerhuset finder I den smukke Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan nyde gåture i den smukke natur. I kan også pakke mountainbiken og tage med i sommerhuset, så I kan opleve de mange fede mountainbikeruter, der er i plantagen. Foruden klitplantagen kan I også opleve meget andet natur i Houstrup både til fods og på cyklen.

Kun 2 kilometer fra sommerhuset finder I Vesterhavet og de kilometerlange sandstrande. Her er det perfekt at snuppe en forfriskende dukkert om sommeren, og lange gåture langs vandet kan og bør opleves hele året rundt. Fra feriehuset er der desuden kun 1 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30601

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut ausgestattetet Haus!
Viel Geschirr, was wir bei anderen Anbietern nicht immer hatten.
Ein sehr gemütliches Haus das es an nichts fehlen ließ

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war alles sehr gut, nur die Küchenfronten müssten sicher mal erneuert werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut eingerichtet, es fehlt an nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.657
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...