Hyggeligt sommerhus med brændeovn til 6 personer i Houstrup

2.5
icon
icon
icon

Brudbjergvej 37, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30602
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Brudbjergvej 37 i Houstrup venter dette hyggelige feriehus på jer. Feriehuset rummer plads til op til 6 personer, og det er derfor et oplagt feriemål for en familie. Her kan I holde en skøn ferie, der både byder på mange hyggelige stunder foran brændeovnen og skønne naturoplevelser i Houstrup. Jeres hund er også hjerteligt velkommen på jeres ferie!

Hyggelig stemning ved brændeovnen

I det 68 kvadratmeter store sommerhus vil alrummet uden tvivl fungere, som jeres store samlingspunkt på ferien. Den åbne forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads tillader jer at tilbringe masser af tid sammen, hvor I virkelig kan nyde godt af hinandens selskab på ferien.

I alrummet finder I sommerhusets brændeovn, der sørger for at holde temperaturen og den hyggelige stemning i top, både når I laver mad, spiller spil og ser film. Udover brændeovnen byder sommerhuset på en varmepumpe, der holder de indendørs temperaturer behagelige på jeres ferie.

Sommerhuset rummer 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres nattesøvn og samle energi til de kommende feriedage i Houstrup. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, mens de resterende 2 soveværelser er indrettet med 2 enkeltsenge hver. Derudover er der 1 badeværelse i feriehuset.

Delvist overdækket terrasse med grill

Fra sommerhuset kan I træde ud på terrassen, der er delvist overdækket. Hvad end I foretrækker at sidde på i en god plads i solen eller i skyggen, så har I altså muligheden for det her. Find havemøblerne og liggestolene frem og sæt jer godt til rette på terrassen med en spændende bog.

På terrassen har I også en grill til rådighed, så når aftenen nærmer sig, kan I gøre klar til aftenens grillmiddag på terrassen. Skulle der falde et par regndråber i løbet af aftenen, kan I sætte jer under den overdækkede del af terrassen.

Naturskønne Houstrup

Houstrup er et oplagt feriemål for jer, der er helt vilde med naturen. I Houstrup venter jer nemlig masser af naturskønne oplevelser. Her kan I blandt andet tage på oplevelse ad de mange cykel- og vandrestier, der fører jer gennem området.

Tæt på Houstrup ligger også Blåbjerg Klitplantage, hvor der er endnu mere skøn natur at opleve. Her vil jeres hund helt sikkert også elske at være med.

Blot 3 kilometer fra sommerhuset venter jer det smukke Vesterhav og de brede sandstrande. Om vinden er til den friske side, eller om solen står højt på himlen, så er det værd at tage et smut forbi Vesterhavet, hvor lange gåture langs stranden er ren terapi for sjælen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30602

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Frienhaus ist sehr gut ausgestattet . Besonders toll fand ich , daß alle deutschen TV Sender , Netflix und Youtube ( auch auf deutsch einstellbar ) zur Verfügung standen . Auch die überdachte Terasse mit Beleuchtung
Aber sehr wenig Steckdosen ! Es ist gut , mehrere Verlängerungskabel mit zu nehmen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich muss sagen ,wenn man Ruhe Mal braucht ist dieses Haus genau das Richtige.Entspannung pur.Ich habe mit meiner Familie dieses Haus nochmals gebuchet für nächstes Jahr.Die Menschen vor Ort in dieser Ecke der Welt sind sehr freundlich.Freue mich schon jetzt auf nächste Jahr.Liebe Grüße Familie Brennecke

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.667
Renoveret / Byggeår:2015 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...