Charmerende sommerhus i det rolige Houstrup med hund og wellness

4
icon
icon
icon
icon
2378
Vestervang 10, Houstrup - Søg på husnr. 30603
Gæsterne siger: icon icon

Tag familien, vennerne og hunden med på en dejlig og afslappende ferie i Houstrups fredelige omgivelser. På Vestervang 10 får I et charmerende hjem for ferien med ekstra luksus i form af sauna og spabad.

Bliv budt velkommen af den charmerende og gode indretning

Fra første skridt ind ad døren vil I blive mødt af den venlige og charmerende indretning, der byder jer varmt velkommen og sætter stemningen for en herlig ferie med alt, hvad der hører til.

Huset er skønt og lyst og har plads til op til 8 personer fordelt på 4 skønne soveværelser med dobbeltsenge og er også udstyret med et ekstra badeværelse, så I undgår morgenstress over lange toiletkøer.

I det største badeværelse finder I både spabad og sauna, så der er mulighed for at holde en rigtig wellnessaften i de fredelige omgivelser, inden feriehyggen bliver rykket ind i stuen med en god film, mens mørket falder på.

Gode udendørsforhold og brændeovn til de kolde dage

Udenfor finder I en herlig åben terrasse med masser af plads til solbadning og afslapning. Liggestolene og havemøblerne står klar til jer fra start, så I kan nyde de gode solskinsdage og den flotte udsigt ud over landskabet på terrassen.

Mens I læser en god bog og nyder tiden væk fra den grå hverdag, er der fri leg til børnene og hunden på den store græsplæne, som ikke kun har plads til leg og boldspil, men også råder over både et gyngestativ og en sandkasse.

I de kolde årstider kan I stadig betragte de smukke omgivelser fra sofaen gennem de store vinduesfronter. Og mens regnen trommer på ruden, eller vinden suser uden for døren, vDette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.il brændeovnens knitrende flammer fylde rummet med varme og ægte feriestemning.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30603

D.
icon
icon
sagde , Bjert

Hyggeligt sommerhus med god indretning. God standspa.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:124 / 2.100
Byggeår:1995

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...