Charmerende sommerhus i det rolige Houstrup med hund og wellness

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30603
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Tag familien, vennerne og hunden med på en dejlig og afslappende ferie i Houstrups fredelige omgivelser. På Vestervang 10 får I et charmerende hjem for ferien med ekstra luksus i form af sauna og spabad.

Bliv budt velkommen af den charmerende og gode indretning

Fra første skridt ind ad døren vil I blive mødt af den venlige og charmerende indretning, der byder jer varmt velkommen og sætter stemningen for en herlig ferie med alt, hvad der hører til.

Huset er skønt og lyst og har plads til op til 8 personer fordelt på 4 skønne soveværelser med dobbeltsenge og er også udstyret med et ekstra badeværelse, så I undgår morgenstress over lange toiletkøer.

I det største badeværelse finder I både spabad og sauna, så der er mulighed for at holde en rigtig wellnessaften i de fredelige omgivelser, inden feriehyggen bliver rykket ind i stuen med en god film, mens mørket falder på.

Gode udendørsforhold og brændeovn til de kolde dage

Udenfor finder I en herlig åben terrasse med masser af plads til solbadning og afslapning. Liggestolene og havemøblerne står klar til jer fra start, så I kan nyde de gode solskinsdage og den flotte udsigt ud over landskabet på terrassen.

Mens I læser en god bog og nyder tiden væk fra den grå hverdag, er der fri leg til børnene og hunden på den store græsplæne, som ikke kun har plads til leg og boldspil, men også råder over både et gyngestativ og en sandkasse.

I de kolde årstider kan I stadig betragte de smukke omgivelser fra sofaen gennem de store vinduesfronter. Og mens regnen trommer på ruden, eller vinden suser uden for døren, vDette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.il brændeovnens knitrende flammer fylde rummet med varme og ægte feriestemning.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30603

D.
sagde , Oksbøl

Dejligt hus med god indretning. Gode muligheder for at være ude, pga dejlig grund. Skønt at kunne sidde ude på den overdækkede terrasse, i den danske sommer.

D.
sagde , Gram

Vi var meget glade for ferie huset, godt til 3 voksne og 4 små børn under 3 år

D.
sagde , Padborg

Huset er af ældre dato men rigtig hyggelig og der mangler ikke noget. Formidable senge og god plads til 8 personer.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:124 / 2.100
Byggeår:1995

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...