Lækkert og godt beliggende luksushus med spa, sauna og stort aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gravensbjergvej 2 A, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30607
10 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Houstrups fredfyldte og grønne omgivelser står dette flotte træsommerhus klar til at danne rammerne for en herlig og luksuriøs ferie. Huset er lækkert indrettet, og her er der underholdning for alle, store som små.

Paradis for alle aldre med sauna, spa og aktivitetsrum

Det veludstyrede sommerhus er et paradis for alle aldre, og den flotte og moderne indretning sørger for, at I føler jer godt tilpas i de ekstra luksuriøse omgivelser. Huset er dejlig rummeligt og har god plads til de maks 10 personer. Med 5 fine soveværelser er der frit valg på alle hylder, når sovepladserne skal fordeles.

På det store badeværelse er der både spabad og sauna, og her kan I rigtig forkæle jer selv og hinanden. Tænd op for varmen, og måske et par stearinlys, og læn jer tilbage, mens børnene bliver underholdt i det store aktivitetsrum.

I aktivitetsrummet finder I både billard og airhockey samt et fladskærms-TV, så der er masser af muligheder for leg. Ikke kun for børnene, men selvfølgelig også de barnlige sjæle, og mon ikke der bliver tid til en turnering eller to?

Perfekt ferie til enhver smag med aktiviteter, afslapning og smuk natur

Med Gravensbjergvej 2 A som hjem for ferien får I et rigtig luksushus med lækre udendørsforhold. På den store åbne terrasse står havemøbler og liggestole klar, så I kan nyde de dejlige solskinsdage, og på de lune sommeraftener er der lagt op til udendørs grillhygge.

Her er der plads til både de aktive og til de, der bare vil læne sig tilbage og slappe af. Den store græsplæne sørger for masser af underholdning til dem, der gerne vil tage et spil fodbold, mens I andre ser på fra liggestolene.

Huset har en rigtig skøn beliggenhed hverken langt fra indkøbsmuligheder eller den smukke sandstrand. Skoven ligger heller ikke langt væk, og I har altså en hel stak flotte naturoplevelser nærmest lige uden for døren. Perfekt ferie til enhver smag.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Fra 2024 er maks 10 personer tilladt i huset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30607

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat es an nichts gefehlt. Schönes Haus mit Garten, wo die Kinder spielen können.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Alles gut durchdacht. Nur das Sofa und die Matratzen sehr, sehr weich.Alles andere perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,gräumiges, gut geschnittenes Haus. Wir haben wieder eine tolle Woche mit Kindern und Anhang an der dänischen Nordsee verbracht.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:152 / 1.500
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...