Renoveret sommerhus til 6 personer med spabad og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestervang 1, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30635
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus til den næste ferie ved Vesterhavet? Dette sommerhus ligger i Houstrups grønne ferieområde og byder på plads til op til 6 feriegæster (og 1 hund). Sommerhuset er i 2020 blevet renoveret, og blandt faciliteterne er blandt andet et spabad. Det store uderum har både en åben terrasse og en stor have med gyngestativ og sandkasse.

Lyst og indbydende sommerhus med 2 badeværelser, brændeovn og spabad

Det er nemt at se, at det rummelige sommerhus på Vestervang 1 i 2020 har gennemgået en omfattende renovering. Feriehuset fremstår lyst og indbydende med moderne og komfortabelt interiør, der skaber fine kontraster i indretningen.

Sommerhuset er meget praktisk indrettet med 2 badeværelser. Det ene er udstyret med et lækkert spabad, så I kan nyde godt af lidt ekstra wellness og afslapning på ferien. I stuen står den klassiske brændeovn, som på regnfulde dage og sene aftener spreder masser af hyggelig feriestemning.

Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og internet i ferieboligen, og på værelserne samt i entréen er der god opbevaringsplads. To af enkeltsengene er elevationssenge.

Rolig beliggenhed i Houstrup, åben terrasse og stor have med gynge og sandkasse

Fra stuen kommer I ud på en åben terrasse, hvor I på bedste vis kan nyde solen og de naturskønne omgivelser. Høje træer og krat omgiver det meste af den store grund, så I ganske ugeneret kan dase på den sydvendte terrasse.

I får også en stor have, omkranset af fyrretræer. Her kan børnene og hunden kan få lov til at lege – og specielt blandt de yngste familiemedlemmer vil gyngestativet og sandkassen helt sikkert falde i god jord.

Houstrup er et roligt ferieområde, hvor I har masser af plads og fred til at nyde ferien og samværet. Samtidig er der ikke mere end et par kilometer til diverse udflugtsmål. En kort køretur bringer jer for eksempel ned til den fantastiske sandstrand eller til den flotte Blåbjerg Plantage.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 30635

D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus, med en fremragende indretning.

D.
sagde , Vinderup

Feriehus beliggende i skønt område, med gode stisystemer rundt omkring. Gå afstand til handlemuligeder. Et hus man kan slappe af i.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.443
Renoveret / Byggeår:2020 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...