Skønt beliggende hus med fantastisk overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevang 62, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30662
4 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tag på den skønneste familieferie i dette dejlige feriehus på Hedevang 62. Huset, der ligger på en stor grund op af skov- og naturområder, er ideelt til familien på 4 til udfoldelse både inde og ude.

Dejligt moderniseret feriehus til 4 personer

Straks når I ankommer, vil I mærke den skønne ro, der omgiver huset. I kan måske høre fuglene synge og høre træerne bruse.

Terrassen er et kapitel for sig selv. Den flotte overdækkede terrasse skaber rammen om mange lyse sommeraftener, hvor børnene enten leger i sandkassen, eller spiller bold på den store grund. Alt imens I får et dejligt glas rødvin, og grillen lige er blevet tændt og dufter i baggrunden.

Velkommen indenfor på Hedevang. Du vil her blive mødt af et funktionelt køkken i åben forbindelse til stuen. I køkkenet er der installeret en opvaskemaskine, så I som familie kan lade maskinen arbejde, og selv komme ned i gear og ikke tænke over opvasken. I vil i huset med det samme kunne mærke sommerhusstemningen, med de lyse vægge og den skandinaviske stil. Lænestolene står klar foran brændeovnen og tv’et, til I kommer hjem fra en dejlig gåtur i det fantastiske område, som I finder i Houstrup.

Feriehuset er opført med 2 soverum med god skabsplads, og et flot renoveret badeværelse med gulvvarme. I vil også nyde godt af den store dejlige bryggers med gulvvarme, hvor der også er installeret en vaskesøjle. 

Brede vidder og et legeland til børnene

Når I tager på ferie i Houstrup som familie, vil I kunne nyde de flotte naturområder, som byder på en masse leg og aktiviteter for både børn og voksne. I vil kunne opleve naturen på gåben, hesteryg eller på cykel. Måske I skal besøge den tætliggende legeland, hvor der både er ude og indendørs legerum. Få kilometer væk ligger Houstrup strand. Her kan du færdes på en strand med høje klitter og gode læ muligheder. I har alt i alt muligheder for at tage på en aktiv ferie, eller bare læne jer tilbage og tage det stille og roligt i naturen.   

Det siger vores gæster om sommerhuset 30662

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt ruhig gelegen am Ende der Straße, nur ein kleiner Weg führt am Haus vorbei der von vielen Hundebesitzern genutzt wird.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hedevang 62 ist ein einladenden Ferienhaus für vier Personen. Es ist liebevoll eingerichtet und bietet so die Voraussetzung für einen gemütlichen, puren Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Ferienhaus, kann ich wärmstens weiterempfehlen. Mit sehr viel Liebe eingerichtet. Super nette Eigentümer

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...