Skønt beliggende hus med fantastisk overdækket terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon
Hedevang 62, Houstrup - Søg på husnr. 30662

Tag på den skønneste familieferie i dette dejlige feriehus på Hedevang 62. Huset, der ligger på en stor grund op af skov- og naturområder, er ideelt til familien på 4 til udfoldelse både inde og ude.

Dejligt moderniseret feriehus til 4 personer

Straks når I ankommer, vil I mærke den skønne ro, der omgiver huset. I kan måske høre fuglene synge og høre træerne bruse.

Terrassen er et kapitel for sig selv. Den flotte overdækkede terrasse skaber rammen om mange lyse sommeraftener, hvor børnene enten leger i sandkassen, eller spiller bold på den store grund. Alt imens I får et dejligt glas rødvin, og grillen lige er blevet tændt og dufter i baggrunden.

Velkommen indenfor på Hedevang. Du vil her blive mødt af et funktionelt køkken i åben forbindelse til stuen. I køkkenet er der installeret en opvaskemaskine, så I som familie kan lade maskinen arbejde, og selv komme ned i gear og ikke tænke over opvasken. I vil i huset med det samme kunne mærke sommerhusstemningen, med de lyse vægge og den skandinaviske stil. Lænestolene står klar foran brændeovnen og tv’et, til I kommer hjem fra en dejlig gåtur i det fantastiske område, som I finder i Houstrup.

Feriehuset er opført med 2 soverum med god skabsplads, og et flot renoveret badeværelse med gulvvarme. I vil også nyde godt af den store dejlige bryggers med gulvvarme, hvor der også er installeret en vaskesøjle. 

Brede vidder og et legeland til børnene

Når I tager på ferie i Houstrup som familie, vil I kunne nyde de flotte naturområder, som byder på en masse leg og aktiviteter for både børn og voksne. I vil kunne opleve naturen på gåben, hesteryg eller på cykel. Måske I skal besøge den tætliggende legeland, hvor der både er ude og indendørs legerum. Få kilometer væk ligger Houstrup strand. Her kan du færdes på en strand med høje klitter og gode læ muligheder. I har alt i alt muligheder for at tage på en aktiv ferie, eller bare læne jer tilbage og tage det stille og roligt i naturen.   Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2019 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...