Skønt sommerhus med brændeovn og stor have i Houstrup

3
icon
icon
icon

Hedevang 50, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30682
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Hedevang 50 i det grønne Houstrup ligger dette hyggelige sommerhus, der blev renoveret i starten af 2021, hvor alle værelser og stuen blev malet og har fået nye møbler. På den store grund med en dejlig græsplæne og masser af træer kan både store og små blive underholdt med boldspil, leg og solbadning på terrassen. Især udendørsmenneskerne, der gerne vil opleve naturen og være aktive, finder her de dejligste omgivelser til en god familieferie.

Træhus med charme og knitrende brændeovn

Husets opholdsrum er belagt med gulvtæppe og rummer en helt speciel charme og god plads til samvær. Her kan I tilbringe en masse tid sammen rundt om spisebordet eller i det hyggelige sofahjørne. Gennem de store vinduer slipper solens lys ind, og I får en skøn udsigt ud over den store have.

Sammen med spisestuen finder I også det åbne og moderne køkken. Her kan der tilberedes lækre middage sammen, og efter maden klarer opvaskemaskinen arbejdet for jer, mens I kan sætte jer ved bordet og spille et brætspil ved brændeovnens dansende flammer. De 3 soveværelser er lyse og venlige, lige sådan er badeværelset, som derudover er udstyret med gulvvarme. Resten af huset kan varmes godt op af den energibesparende varmepumpe.

Skov, klitlandskab og brede sandstrande

Vestjyllands storslåede natur kan nydes fra husets 2 terrasser, som er delvist overdækkede og har gode læforhold. Mens børnene gynger eller leger i sandkassen, kan I nyde en friskbrygget kop kaffe eller et koldt glas rosévin i solen.

Houstrups omgivelser er præget af masser af grøn skov og små, snoede stier, som er perfekte til både gå- og cykelture. I nærheden finder I den smukke Blåbjerg Plantage, hvor naturen og dyrelivet kan udforskes helt tæt på, og de brede sandstrande er kun en køretur væk.

Har I lyst til en shoppetur, kan I lave en udflugt til Henne Strand eller den lille havneby Hvide Sande, som begge er små og hyggelige byer fyldt med atmosfære og feriestemning.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30682

D.
sagde , Rødekro

Vi er to personer på 60 plus og vi er godt tilfreds med huset.Vi har forøvrigt været i huset før og kommer gerne igen.

D.
sagde , Rødekro

Huset er pænt renoveret og opfylder fuldt ud vores behov til 2 personer .ET godt hus til prisen ,vi kommer gerne igen .

D.
sagde , Horsens

Dejligt, lyst sommerhus, med alt hvad der er brug for i inventaret. Udenomsområde er perfekt, dejlig terrasse og stor plæne med legeplads, hvor der er plads til leg. Perfekt til børnefamilienSoverum:3
Bolig-/Grundareal:71
Renoveret / Byggeår:2021 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...