Skøn stor ferielejlighed med gratis varmeforbrug!

3.5
icon
icon
icon
icon

Vesterhavsvej 60, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30690
6 pers.
Antal personer
5000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal det være nemt og ikke mangle noget, så er Vesterhavsvej 60 det rigtige sted for jeres ferie. I denne lækre store lejlighed er der god plads til ferie med op til 6 personer. Lejligheden egner sig både til børnefamilien, som vil holde ferie på landet med hav og aktivitetsmuligheder lige om hjørnet, og venneparrene, der søger et dejligt sted til at slappe af og hygge.

Moderne indrettet, lys og lækker og med alle vigtige hvidevarer

Den 122 m2 store lejlighed har loft til kip, den er dejlig lys og praktisk indrettet med 2 gode store soverum med dobbeltsenge og en fin, let tilgængelig hems med yderligere 2 sovepladser. I det moderne køkken er der induktionskomfur og naturligvis opvaskemaskine, ligesom I har både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

2 store balkoner og hyggelig gårdhave

Rigtigt dejligt er det, at I har adgang til 2 store balkoner. Perfekt til at hygge med et glas vin og nyde solnedgangen og den dejlige udsigt over mark og enge. Samtidigt må I bruge gårdhaven. Her kan børnene hygge sig og lege i sandkassen, imens I slapper af og drikker en kop kaffe i solen eller måske tænder op i grillen.

Der står en ko!  –  Lejligheden på Vesterhavsvej 60 ligger på 1. sal over en staldbygning. Om sommeren er dyrene oftest på græs, men i vintermånederne kan der forekomme lyde fra stalden. For børnene er det en skøn oplevelse, at kunne gå en tur med mor og far ned og se køerne, der fredeligt græsser på marken.

Langt ude på landet, – strand og skøn natur i Lønne

Lejligheden ligger i forbindelse med en gård, fint tilbagetrukket og privat, og alligevel tæt på alt det vigtige. Der er kun en god kilometer til Nr. Nebels mange indkøbsmuligheder og 5 kilometer til den skønneste vesterhavsstrand.

Vesterhavsvej 60 ligger næsten lige overfor Seawest, hvor der er masser af aktivitetstilbud, – I kan bowle, lege og svømme på livet løs… Og her kan I hente de friske rundstykker og morgenavisen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30690

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügige, gemütlich eingerichtete Ferienwohnung über einem Kuhstall. Von den beiden Balkonen hat man einen tollen Ausblick auf Felder und Natur.
Man fühlt sich in der Wohnung direkt wie zu Hause.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ust groß und super sauber sehr stilvoll eingerichtet zwei tolle Terrassen mit Grill
Wenn man am Haus ankommt und reingeht ist das volle urlaub Gefühl sofort da
Einfach nur Entspannung pur

Alles zur vollen Zufriedenheit

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Es war sauber und liebevoll eingerichtet. Am Tag der Ankunft standen frische Blumen auf dem Tisch. Von den Vermietern gab es einen leckeren Kuchen und unser Sohn durfte am letzten Tag eine runde Trecker mitfahren.
Wer seinen Urlaub ruhig verbringen möchte. ist in diesem Ferienhaus super aufgehoben.
Es hat uns sehr gut gefallen und wir würden auch wieder dort Urlaub machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:121
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...