Herligt 6 personers wellness sommerhus med solceller og ladestik til elbil

4
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 64, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33005
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette herlige luksussommerhus på Guldvangen 64 i Houstrup ligger på en skøn og uforstyrret naturgrund for enden af en blind vej. Den energibesparende varmepumpe og solcelleanlægget er med til at holde energiforbruget nede, således at de mange faciliteter kan nydes uden de store omkostninger. Ankommer du med elbil, kan du straks sætte den til opladning ved el-udtaget ved skuret.

Her kan I holde en uforglemmelig ferie sammen med familien eller med gode venner og nyde den skønne vestjyske natur.

Lyst og modernt sommerhus med smagfuld indretning og wellnesafdeling

Op til 6 personer kan i dette luksuriøse sommerhus tilbringe sammen, idet der er gode sovemuligheder. Huset har 3 gode soveværelser og en hems, hvorfra I kan nyde udsigten på stjernerne.

Husets midtpunkt vil uden tvivl være denne skønne stue med rigtig flot lysindfald fra panoramavinduerne, med åben køkken og god plads til alle husets beboere. Den hyggelige og moderne indretning med gode siddepladser vil helt sikker skabe hyggelige stunder som i efter ferien kan mindes med glæde. Huset er indrettet med alle bekvemmeligheder som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.  Til underholdning er der stort fladskærms tv, dvd afspiller, DAB internetradio med Spotify Connect og gratis internet stilles  til rådighed med 50/50 Mbit forbindelse. På de kølige dage kan den nye miljøvenlige brændeovns knitrende varme nydes.

Det moderne badeværelse med gulvarme indholder også spa og sauna, som kan nydes efter en lang dag i naturen.

Uforstyrret naturgrund med plads til at grille, lege og tage solbad

Den store delvist overdækkede terrasse inviterer dig til at slappe af når som helst om dagen. Her kan I nyde ferien i husets havemøbler og liggestole og nyde solen, mens børnene gynger eller leger i sandkassen. Efter en dejlig tur på stranden kan I skylle jer under en udendørs bruser.

Der står også et udendørs køkken med røgeovn til rådighed. Om aftenen kan I grille og nyde den skønne vindbeskyttede læterrasse og lade dagens oplevelser fylde jer med ny energi.

Et paradis for naturelskere

Houstrup ligger i midten af den herlige vestjyske natur. Den skønne sandstrand ligger ikke langt derfra. Ligegledes ligger Blåbjerg Plantage, med  et netværk af vandre-, cykle- og ridestier umiddelbart tæt på.

Mens I nyder feriedagene i den herlige natur, kan I efterlade jeres værdigenstande i husets værdiboks, hvor der bl.a. er plads til en 18,5 tommer computer.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 33005

D.
sagde , Odense C

Det var et af de mest velfungerende sommerhuse jeg har været i. Fedt at køkkenet var så veludstyret.

D.
sagde , København SV

Rigtig fint hus med gode faciliteter. Lækkert med elbil ladning og hurtigt internet. Børnene nød især hemsen, haven og spabadet. Frodig have omkring, så man følte sig privat. Lav udgift til forbrug selvom vi både ladede elbil flere gange og brugte spabad. Smart fladskærmen kunne drejes rundt, så både kunne ses fra stuen eller spisebordet. Gode udefaciliteter, med læ, overdækning og bruser. Huset var rengjort rigtig fint ved ankomst. Alt i alt klart en anbefaling.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:94 / 1.500
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...