Hundevenligt familiehus med sauna i den smukke natur

3
icon
icon
icon

Højsvej 40, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33011
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus er et godt valg til familien med børn og hund. Huset ligger midt i Houstrups naturskønne omgivelser tæt på Blåbjerg Plantage, der indbyder til masser af gåture gennem det smukke klit- og skovlandskab. I haven er der god plads til leg og spil, og foran brændeovnen eller i husets sauna kan feriedagene nydes i fulde drag.

Energibesparende træsommerhus med sauna

Med ferieadresse på Højsvej 40 kommer I aldrig til at fryse, og ud over den energibesparende varmepumpe, kan huset varmes op af den klassiske brændeovn, som sørger for en behagelig og stemningsfyldt atmosfære i spisestuen. De store vinduer lader masser af lys slippe ind og giver jer udsyn til fyrretræerne, som omkranser huset.

Køkkenet råder over en opvaskemaskine, så I efter aftensmaden kan læne jer tilbage i sofaen og hygge jer med film og kortspil foran den knitrende brændeovn. En ekstra bonus i ferien er husets sauna, som efter lange gåture under trætoppene og stranddage i den friske havluft vil sørge for, at I hurtigt får varmen igen og kan tanke fornyet energi til endnu en spændende feriedag.

Overdækket solterrasse og god plads til leg

Fra stuen har I ikke kun en god udsigt ud over den omkringliggende natur, men I kan også komme direkte ud på den delvist overdækkede terrasse. Her kan I sidde i god læ om aftenen, tilberede en lækker feriemiddag på grillen og nyde et godt glas rødvin ved siden af.

Børnene kan få flere timer til at gå i haven, hvor de, ud over en god græsplæne, sandkasse og gyngestativ, også finder et legehus. Også hunden kan udforske naturen inde mellem træerne og tumle i græsset.

Udflugtsmuligheder er der masser af lige i nærheden, for eksempel den brede hvide sandstrand, som er en oplevelse i al slags vejr. På de varme dage kan I hoppe en tur i bølgerne eller nyde solen i klitlandskabet, og på de blæsende dage kan der flyves med drage eller gås lange ture langs strandkanten i den friske havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset 33011

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein nettes Ferienhaus mit gutem Preisleistungsverhältnis

DE
D.
sagde , Deutschland

Es hat uns und unserem Hund sehr gut gefallen.Zu dieser Jahreszeit (Mitte November) trotzdem schnell warm und gemütlich.Im Außenbereich haben wir trotz gemischtem Wetter, viel Spaß mit unserer Fellnase gehabt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus auch für eine längere Zeit. Ruhig und gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...