Dejligt hus med sauna og spabad i fredfyldte omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Guldvangen 62, Houstrup

- Sommerhusnr.: 33023
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne spasommerhus på Guldvangen 62 er rigtig velholdt og byder på en lys og moderne indretning og en fredelig beliggenhed for enden af en blind vej. Med til huset hører en stor have med god plads til solbadning og leg, og husets sauna og spabad sørger for, at I kan holde en ekstra afslappende ferie langt væk fra alting.

Behagelig atmosfære og luksusbad

Husets rumopdeling er perfekt til et hold venner eller to familier, der gerne vil holde ferie sammen, med 2 soveværelser med dobbeltsenge i hver sin ende. Huset har et ekstra gæste-wc, så I slipper for toiletkø om morgenen. Det store badeværelse fungerer med gulvvarme, spa og sauna som en lille wellnessoase, så ferien kan nydes i fulde drag med et ekstra strejf af luksus.

Det store og åbne opholdsrum er en kombination af både stue, spiseafdeling og køkken, og det bliver centrum for samvær og hygge i løbet af ferien. Her finder I også en radio med bluetooth funktion. De mange vinduer sørger for lyse og venlige omgivelser, og sammen med den moderne indretning og det lyse træ giver det en behagelig og venlig atmosfære.

Foran brændeovnen bliver de kølige feriedage ekstra hyggelige, og ud over at fylde stuen med varme, spreder de knitrende flammer også masser af feriestemning, mens I slapper af på sofaen med en god film eller en bog.

Stor have, solterrasse og carport

Sommerhuset ligger på en skøn naturgrund for enden af en blind vej. På den afskærmede og delvist overdækkede terrasse kan I dagen lang nyde solen og den friske luft, mens børnene går på opdagelse blandt træerne eller leger i græsset.

Her finder I ikke kun liggestole, parasol og havemøbler, men også en grill, så selv aftensmaden kan tilberedes og nydes under åben himmel på de lune aftener.

De naturskønne omgivelser egner sig godt til gåture gennem skoven og hedelandskabet, og har I lyst til ekstra frisk luft, er det brusende Vesterhav kun et par minutters kørsel væk.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 33023

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus für 8 Personen.
Großes Badezimmer mit Whirlpool und Sauna, gut ausgestattete Küche!
Durch den Kamin werden die kalten Abende sehr gemütlich und warm!
Bei Sonnenschein kann man auf der großen Terrasse die Tage verbringen und den Abend beim Grillen ausklingen lassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegenes Häuschen in einem Waldgebiet. Das Haus ist super eingerichtet und auch die Ausstattung der Küche ist hervorragend. Das Haus hat eine schöne Größe so dass wir (5 Erwachsene, 1 Jugendliche und 2 Kleinkinder) uns auch gut drinnen aufhalten könnten. Die Kleinen haben Sandkasten und Schaukeln im Garten gerne genutzt, wenn wir von unseren Ausflügen wieder "zu Hause" waren. Uns hat es gefallen.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 1.562
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...