Dejligt familievenligt hus ved den stemningsfulde Bork Havn

3
icon
icon
icon

Bellisvænget 14, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35045
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her er alle ingredienser til en skøn ferie både for familien og et par venner. På Bellisvænget 14 i et nyt feriehuskvarter ligger dette dejlige 6 personers hus klar til jeres ferie. Bork er et skønt ferieområde, perfekt både til dem, der søger ro og vil nyde lidt terrassetid og nærområdet, og til dem, der elsker sjov og søger en masse nye oplevelser. Her får I simpelthen hele pakken.

Ferietid i lækkert 6 personers hus med brændeovn

Huset er moderne indrettet til 6 personer fordelt på 3 soverum med dobbeltsenge af forskellige størrelser. Badeværelset er med gulvvarme og det godt indrettede køkken åbent til stuealrummet. Her er god plads til fællesskab og hygge hele året rundt med energibesparende varmepumpe og hyggespredende brændeovn.

Stor afskærmet terrasse og masser af udendørs legemuligheder

På Bellisvænget 14 er der frisk-luft-garanti. Den store have er fyldt med legemuligheder for hele familien, her finder I både gynger, trampolin, bocciabane og en masse legeredskaber. Skal der slappes af, så er der god mulighed for ro og læ på den store afskærmede terrasse med de gode havemøbler. Og imens mor og far hviler sig med en god på liggestolene, kan børnene måske gå på opdagelse på den nærliggende legeplads.

Harmonisk lille havneby med masser af aktiviteter

Bork Havn er en dejlig lille ferieby med alle ingredienser til både afslapning og hygge samt spændende aktiviteter. I den lille fodgængerzone og på havnen er der mulighed for at ose og sætte sig og få lidt lækkert at spise. Her er altid noget at kigge på, små fiskerbåde lægger til i havnen og sommergæster sætter deres både i vandet. Med legeplads og en aktivitetssti langs vandet, et indendørs legeland og ikke mindst den spændende vikingeby er der garanteret en masse spændende oplevelser for hele familien. Bork er naturligvis kendt for at være et perfekt sted for surfere, det flade vand er perfekt til nybegyndere, og surfskolen er velbesøgt. Især børnefamilierne elsker de trygge badestrande ved fjorden. Er man til store bølger, så er der ikke langt til Nymindegab og det brusende Vesterhav.

Læs mere om ferielejlighed Bork Havn

Det siger vores gæster om sommerhuset 35045

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden mit dem Ferienhaus. Das Haus hat eine gute und gemütliche Ausstattung. Es ist alles vorhanden was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Küche ist gut ausgestattet. Die Schlafzimmer sind zweckmäßig ausgestattet und haben bequeme Betten. Das Haus hat ein schönes Grundstück und Spielmöglichkeiten für die Kinder wie Trampolin, Rutsche und Schaukel. Ein Schuppen zur Unterstellung von Fahrrädern ist ebenfalls vorhanden. Wir waren super zufrieden und kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Gemütliches Ferienhaus mit viel Platz für Kinder in sehr schöner und Ruhiger Lage….

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser Ferienhaus hat uns sehr gut gefallen. Die 3 Schlafzimmer haben jeweils ein Doppelbett und einen Schrank enthalten. Die Zimmergröße ist vollkommen ausreichend. Bettwäsche sollte vom Gast mitgebracht werden. Der Küchenbereich ist sehr gut ausgestattet und bietet viel Stauraum. Der Wohnbereich ist mit einem kleinen Kamin bestückt, den wir auch genutzt haben. Das Ambiente in dem kleinen Haus ist gemütlich und man lebt sich schnell ein. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und empfehlen es gerne weiter.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.200
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...