Nyrenoveret dejligt feriehus med børnevenligt udeområde

3.5
icon
icon
icon
icon

Lærkevænget 28, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35051
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette feriehus i Bork egner sig fantastisk til familieferien, især småbørnsfamilien vil elske de trygge og praktiske omgivelser. Indenfor overbeviser huset med den lyse indretning, hyggelig stemning, den store spa og den børnevenlige indretning – som også spejler sig udenfor med den store grund, gynger, sandkasse og den praktiske store lukkede terrasse. I huset må der medbringes op til 2 hunde, som sikkert vil nyde sammen med jer at gå på opdagelse i området langs Ringkøbing fjord.

Lækkert indrettet med brændeovnshygge og spabad

På Lærkevænget 28 vil I hurtigt kunne føle jer hjemme. Her har I et dejligt rummeligt køkken-alrum med masser af lyst træværk og en hygge- samt varmegivende brændeovn, som i øvrigt er forsynet med et gitter, så hverken småbørn eller hunde kan komme til skade, når ovnen buldrer, imen I hygger i sofaen foran fjernsynet eller er samlet om spisebordet til familiespil.

Praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør feriedagen nem og bekvem – så der er masser af tid til afslapning, fx en tur i husets spa?

Legeredskaber og dejlig lukket terrasse

Udenfor er der masser af beskæftigelsesmuligheder for hele familien. Børnene kan tumle på grunden, tage en rutsje- eller gyngetur eller hele familien kan dyste i fodbold på græsplænen med fodboldmålene. Mindstebarnet kan I trygt lade lege i sandkassen, der står på den lukkede terrasse i den indhegnede have – hvilket også er skønt for hundeejerne, der kan lade terrassedøren stå på klem, uden at frygte at hunden smutter på eventyr.

Tag morgenkaffen med ud og find en hyggelig plads i de gode havemøbler og tank lidt morgensol imens du får løst dagens Sudoku. Når I kommer hjem fra en lang dag ved havet eller fjorden kan I tænde op i grillen og nyde aftenstilheden på terrassen.

Lærkevænget 28 ligger i Bork Havn, hvor der er en lille hyggelig gågade med blandt andet is- og grillbar. Af og til lægger fiskekutteren til ved havnen og sælger frisk fisk. Børn i alle aldre lærer at surfe i surfskolen og vikingerne pusler ved vikingehavnen. I Bork er der flere muligheder for at hoppe i fjorden og skal der større bølger til, er der 10 kilometer til den skønne Vesterhavsstrand ved Nymindegab.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35051

D.
sagde , Odense SV

Dejlig område med lukket have til hunde fedt .. kan godt finder på ferie igen

D.
sagde , Danmark

Lækkert indrette og med alt man havde behov for

D.
sagde , Danmark

Godt og rummeligt sommerhus. Med højt til loftet og en fantastisk have.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 957
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...