Rummeligt sommerhus med spa og sauna i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervænget 44, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35059
8 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Skal I afsted på ferie med en anden familie, så er sommerhuset på Blomstervænget 44 i Bork den oplagte ferieadresse. Feriehuset rummer plads til 8 personer og 2 hunde, og er rummeligt indrettet, så der er god plads til alle feriegæster. Afslapning kommer I ikke til at mangle, for både en spa og en sauna står klar til at forkæle jer.

Masser af afslapning i spa og sauna

Der er ingen tvivl om, at afslapning hører sig til, når I skal holde ferie. Derfor er det selvfølgelig heller ikke noget, I skal gå ned på, når I tager på ferie i sommerhuset på Blomstervænget 44. Derfor er der både en spa og en sauna tilgængelig i sommerhuset.

Der er intet som at læne sig tilbage i en lækker spa og bare lade varmen og boblerne forkæle kroppen, så I kan lade jeres batterier fuldt op. Efterfølgende kan I rykke ind i saunaen, der fuldender wellness-oplevelsen og sætter prikken over i’et for en afslappende feriedag.

Rummelig indretning med stor opholdsstue, alkove og brændeovn

Når 8 personer skal holde ferie sammen, skal der naturligvis være god plads til alle – og dét er der i dette rummelige sommerhus. På sommerhusets 110 kvadratmeter finder I 4 gode soveværelser, 2 badeværelser og en opholdsstue, der forener køkken, stue og spisestue. I køkkenet er der gulvvarme og ligeledes på det store badeværelse.

Opholdsstuen er det perfekte sted at samle alle feriens gæster. Her kan I tilbringe tid sammen og nyde hinandens selskab, alt imens nogle står for madlavningen og andre slænger sig i sofaerne. Huset har også en PS3 for de lidt større børn, men voksne er selvfølgelig også velkomne. I opholdsstuen er der højt til loftet og et fantastisk lysindfald, der tilsammen skaber et stort og indbydende rum.

I opholdsstuen sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme. Derudover sørger to varmepumper for et godt indeklima i sommerhuset. For enden af opholdsstuen er der en lille hyggelig alkove, der er det perfekte sted, hvis I trænger til lidt alenetid med en god bog. 

Stort udeareal med sandkasse, gynger og rutsjebane

Feriens varme dage kan nærmest ikke tilbringes andre steder end udendørs. Ryk ud på den delvist overdækkede terrasse, når solen viser sig fra sin bedste side. Den store terrasse løber hele vejen rundt om sommerhuset, så I altid kan finde et godt spot i solens varme stråler. En del af terrassen er afskærmet, så I kan sidde i læ, hvis vestenvinden er en tand for frisk.

Med havemøbler og liggestole kan I alle finde jer godt til rette på terrassen. Fra terrassen kan I se ud til den store have, hvor I har masser af plads at boltre jer på – dét vil hunde og børn elske. Til børnenes glæde er der også to gynger, en rutsjebane og en sandkasse, hvor der kan bygges store og imponerende sandslotte.

En udendørs feriedag skal naturligvis afsluttes i det fri. Find grillen frem og gør klar til en skøn middag med lækre bøffer og god vin, mens børnene får brændt det sidste krudt af i haven.

Mange muligheder for store og små i Bork Havn

I Bork Havn har I mange gode ferieoplevelser i vente for hele familien. Bork Vikingehavn er et af de steder, som er en oplevelse værd for både store og små. Her kan I opleve på nærmeste hold, hvordan vikingekulturen var. Ellers kan I besøge Tipperne, hvor der er massevis af forskellige fuglearter at opleve.

Tæt på Bork Havn er også Ringkøbing Fjord. Her har I blandt andet mulighed for at give jer i kast med at prøve forskellige vandsportsaktiviteter af på jeres ferie.

Ferieindkøbene kan I klare ved købmanden i Bork Havn, og derudover er der også nogle fine specialbutikker i byen. Vil I slippe for selv at lave aftensmaden, kan I besøge et af byens forskellige spisesteder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.317
Renoveret / Byggeår:2015 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nr. Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...