Sommerhus til 6 personer med sauna og tæt på legeplads

3.5
icon
icon
icon
icon

Mågevænget 7, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35068
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset her befinder sig på ferieadressen Mågevænget 7 i Bork og har plads til 6 personer. Jeres hund er også mere end velkommen. De rolige omgivelser skaber hurtigt en hyggelig feriestemning, og i den store have kan børnene frit boltre sig. Hvis haven ikke er nok, ligger legepladsen kun 200 meter væk. Sommerhuset befinder sig yderligere kun 1000 meter fra stranden.  

Hyggelig atmosfære og et vinkøleskab

Så snart I ankommer til sommerhuset beliggende på Mågevænget 7, vil I blive mødt af en afslappende og hyggelig atmosfære. I køkkenet eller stuen kan I nyde hinandens samvær, hvor I kan finde brætspillene frem eller tænde for en film på fladskærms-tv’et. Opvaskemaskinen i køkkenet klarer ligeledes den værste opvask for jer, så I kan tilbringe mere tid sammen med familien i stedet. Og hvis I vil nyde en perfekt tempereret vin, kan I benytte sommerhusets vinkøleskab.

Sommerhus med sauna, som indbyder til ekstra velvære

De 6 sovepladser er fordelt på 2 dobbeltsenge og en hems, som helt sikkert vil være børnenes favorit. Her sikres jeres gode nattesøvn, så I kan være veludhvilet til den næste dag. Sommerhuset har desuden 1 badeværelse, som blev renoveret i 2020. Desuden er sommerhuset indrettet med en sauna, hvor I kan nyde den ekstra velvære og følelsen af ferie.

1000 meter fra stranden og dejligt udendørsareal

Til sommerhuset er der en dejlig have, hvor børnene kan få lov at boltre sig. Mens børnene leger i græsset, kan de voksne få lov at slappe af på terrassen. Her finder I både diverse havemøbler, og ikke mindst en grill, så I kan få det fulde ud af sommeraftenerne. Så læn jer tilbage i liggestolene under den bagende sol med en spændende bog i hånden eller måske et glas vin.

2 terrasser og legeplads kun 200 meter væk

Sommerhuset har hele 2 terrasser – en sydvendt og en nordvendt, hvor I altid kan sikre jer et solspot. Og hvis solen bliver for meget, er terrassen også overdækket, hvis I vil lidt ind i skyggen. Ydermere ligger sommerhuset kun 1000 meter fra den bløde sandstrand og de blå bølger. Det kræver derfor kun en kort gåtur, og så kan I allerede hoppe i vandet og nyde en forfriskende dukkert. Hvis børnene vil besøge legepladsen, ligger denne også kun 200 meter væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35068

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist wie beschrieben…tolle Lage, sehr gute Ausstattung, sehr sauber. Wir haben uns hier mit zwei Kindern sehr wohl gefühlt. Einziger kleiner Kritikpunkt, die Schlafzimmer sind etwas klein, aber erfüllen ihren Zweck. Alles in Allem eine klare Weiterempfehlung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super schönes neuwertiges Ferienhaus! Alles vorhanden – hochwertige Möbel zum Entspannen sowohl im Innen- als auch Aussenbereich. Auch ein Gasgrill ist vorhanden. Eine große Grünfläche für den Hund ist mit dabei.

DE
D.
sagde , Kamen

Ein schönes, super Ausgestattetes Ferienhaus in einer ruhigen Lage, großer toller Garten mit überdachter Terrasse, viel Platz zum Laufen für den Hund ( Zaun wäre noch super 🙂 ). Im Haus ist alles da was man braucht, das Haus ist toll ausgestattet, es gab sogar keine Willkommensgeschenke für Hund und Mensch. Ein echt tolles Haus von echt tollen Besitzern, in einem Fotoalbum sind Bilder von der Renovierung. Danke für die Mühe und Liebe die in das Haus gesteckt wurde. Eines der besten Häuser dass wir bei Esmark hatten!!!! (alle die wir bisher hatten waren echt gut!!!)

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:81 / 1.018
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...