Skønt sommerhus i Bork Havn til 6 personer på naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Vagtelvænget 36, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35186
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus ligger på Vagtelvænget 36 tæt på vikingehavnen I den dejlige ferieby Bork Havn. Her er I tæt på naturen og langt fra hverdagens stress.

Kun en lille gåtur fra fjorden

Feriehuset ligger for enden af en blind vej. Her kan I få en mere uforstyrret ferie, da sommerhuset ligger tilbagetrukket på grunden. Haven ligger på en 1200 m2 stor naturgrund lige ud til en lille skov. Grunden er omgivet af store træer, så I er tæt på naturen. Fjorden ligger kun en kilometer fra sommerhuset, så der er kun en lille gåtur til vandet.

Den afskærmede terrasse inviterer til hygge på de lune aftener og ferieboligen har en grill til rådighed. Den store græsplæne giver jer mange muligheder for spil og leg til både store og små.

Indendørs hygge med udsigt foran brændeovnen

Når I kommer ind ad døren i det 107 m2 store sommerhus, befinder I jer i gangen, hvorfra I har adgang til alle tre værelser og det store opholdsrum, hvor I også finder køkkenet og badeværelset. I 2020 blev boligen delvis renoveret og står derfor rigtig flot.

Fra stuen har I en skøn udsigt over haven. Her kan I sidde og se en film, hygge jer og slappe af, mens I nyder varmen fra flammerne i den knitrende brændeovn. Sommerhuset er også udstyret med en energibesparende varmepumpe, der lader jer opvarme sommerhuset og sørger for et behageligt indeklima.

Gode muligheder for vandsport i Bork Havn

Hvis I er til vandsport som windsurfing, kitesurfing og lignende, er Born Havn lige en by for jer. Uanset om I er nybegyndere eller øvede, er der næsten garanti for at I kan få en sjov dag på vandet. På havnen er der også et ishus, små butikker og et godt udvalg af restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35186

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes großes Haus, perfekt für eine Familie. Schönes großes offenes Wohnzimmer.

Ein sehr sauberes und angenehmes Bad.

Rundum sehr schönes Haus.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (76 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...