Hyggeligt sommerhus med brændeovn og anneks

3
icon
icon
icon

Tues Drøwt 44, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35198
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Når I skal afsted på en hyggelig ferie med familien, er dette sommerhus på Tues Drøwt 44 i Bork et oplagt valg. Det hyggelige sommerhus med brændeovn og anneks byder op til 5 personer indenfor til en dejlig ferie. Herfra har I kun 500 meter til den nærmeste strand og 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn – anneks med sovepladser

I sommerhuset på Tues Drøwt 44 i Bork bliver I budt velkommen af sommerhusets lyse og hyggelige indretning. De mange vinduer lukker masser af lys ind, som er med til at komplimentere indretningen i feriehuset.

I det 80 kvadratmeter store sommerhus er der åben forbindelse mellem køkken, spiseplads og stue og der er derfor rig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab i løbet af ferien – også når I laver forskellige ting i det åbne rum.

I kan også lave mange hyggelige ting sammen i sommerhuset, som blandt andet at lave mad eller se en god film i tv’et. Takket være Chromecasten kan I endda streame jeres yndlingsfilm. Imens skal brændeovnen nok sørge for, at feriestemningen kommer helt i top.

I sommerhuset har I hele 2 badeværelser med gulvvarme og I slipper derfor både for at stå i kø og for at fryse tæerne. Sovepladserne finder I i sommerhusets 2 soveværelser samt i annekset, hvor der også er 2 sovepladser.

Afskærmet og lukket terrasse

På de varme feriedage kan I træde ud på sommerhusets terrasse. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøblerne og liggestolene, mens I nyder solens varme. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag, som I kan nyde med god vin til.

Kort afstand til strand og indkøb

Der er ikke langt fra jeres sommerhus, når I vil en tur til stranden eller skal ud at købe ind. Stranden i Bork Havn ligger kun 500 meter fra jeres ferieadresse, og her kan I bade i fjorden. Når I skal ud at købe ind, har I desuden kun 200 meter til den nærmeste indkøbsmulighed og I vil derfor hurtigt kunne få handlet ind, hvis I skulle stå at mangle noget.

I Bork er der forskellige ting, I kan opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge Bork Vikingehavn, hvor I kan opleve livet i vikingetiden. Ellers byder området også på gode muligheder for forskellige typer af vandsport.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35198

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches, sauberes Haus. Vorteil: es gibt ein Gästehaus mit zusätzlichem eigenen Bad für z.B. größere Kinder oder Großeltern. Toller Ofen. Genug Platz für 5 Personen. Küche: gute Ausstattung sowie großer Garten zum Toben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und äußerst geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus .Alles was man braucht ist vorhanden und das Haus in einem sehr guten Zustand.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 710
Renoveret / Byggeår:2016 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...