Skønt feriehus med brændeovn til 6 personer og 1 hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Tues Drøwt 76, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35204
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus på Tues Drøwt 76 ligger i rolige og børnevenlige omgivelser samt blot 300 meter fra byens centrum. Feriehuset blev renoveret i 2019 og fremstår dejligt lyst. Her er der plads til 6 personer og 1 hund, så I ikke behøver at lade jeres firbenede ven blive derhjemme. Dette traditionelle feriehus er indrettet hyggeligt, så I straks vil føle jer hjemme og godt tilpas i de dejlige omgivelser.

Charmerende feriehus med træbeklædning og dejligt lysindfald

Feriestemningen begynder allerede idet, I træder ind ad entréen. Her møder I den aflange gang, hvor der er 3 rummelige og lyse soveværelser. Her kan I sove godt og trygt. Det lyse og smarte badeværelse er udstyret med gulvvarme, så I altid kan holde jeres fødder varme. Derudover er der også både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, hvilket er særlig praktisk for børnefamilier.

Det åbne køkken er kombineret med den rummelige og lyse stue. Her kan I lave mad, hygge med brætspil om spisebordet eller tænde op i brændeovnen, mens I kan slå jer ned i de behagelige møbler med film og knitren fra brændeovnen i baggrunden – det er da ren afslapning og feriestemning! Udover brændeovnen kan I også opvarme sommerhuset med den energibesparende luft til luft varmepumpe. Derudover er der også gulvvarme i det store køkkenalrum, som er flisebelagt.

Feriehus beliggende på uforstyrret plænegrund med dejlig terrasse

Det skønne sommerhus i Bork er beliggende på en stor og dejlig plænegrund. Her kan I sidde ude i fred og ro og suge alt den nydelige vestjyske natur til jer. På den store plæne er der både gyngestativ og sandkasse, så de små kan lege og hygge sig for sig selv. Der er også plads til en masse boldspil og kongespil på plænen, hvorpå jeres hund også kan løbe frit.

Terrassen er belagt med fliser og har en masse forskellige hyggelige hjørner. Terrassen er delvis overdækket og afskærmet, så det er muligt at finde læ og nyde en dejlig kop kaffe i de skønne havemøbler. Hvis vejret er godt, kan I også lægge jer på solvognene og få en dejlig kulør.
Om aftenen kan I tilberede en lækker middag på sommerhusets grill, og hvis vejret er godt, kan I nyde den på terrassen.

Sommerhus tæt på Bork Havn og indkøbsmuligheder

Feriehuset ligger blot 500 meter fra vandet, hvortil I kan medbringe jeres hund og slutte dagen med en lækker is. Ved Bork Havn ligger en masse fine både, som I kan se, og her kan I også spise jeres frokost. Der findes også mange andre små stier, hvor I kan gå lange ture med jeres hund i den vestjyske natur. Blot 900 meter fra sommerhuset ligger der, i Bork centrum, et lille supermarked, hvor I kan sørge for de daglige indkøb og købe lækkert morgenbrød eller kød til grillen.

Blot 45 minutter væk i bil ligger Legoland, som helt sikkert vil være et hit for de mindste. Det er også muligt at prøve forskellige vandsport på fjorden og ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35204

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gepflegtes Ferienhaus mit guter Ausstattung. Es fehlt an nichts, es ist typisch dänisch, alles praktisch und sehr gut durchdacht und ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wenn Du dich mach 20 min Ankunft willkommen fühlen möchtest, dann bist Du bei uns genau richt.

Sehr liebevoll eingerichtet und mit allem ausgestattet was benötigt wird.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 715
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...