Sommerhus med udespa ved Bork Havn

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hejrevænget 19, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35225
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Hejrevænget 19 i Bork Havn finder I dette sommerhus fra 2024 med plads til 6 personer. De 99 velindrettede kvadratmeter er ideelt til familien, som ønsker at holde en dejlig afslappende ferie sammen, uden at gå på kompromis med hverdagens fornødenheder. Desuden er der udespa og udebruser, som I kan benytte, når I kommer tilbage fra surfstranden, eller bare behøver en opfriskning på en varm dag.

Samvær og feriestemning

På Hejrevænget 19 har den lyse og moderne indretning i åbent plan fokus på hygge og samvær. I stuen kan I slappe af i sofaen foran ilden i brændeovnen, eller I kan følge med i, hvad der sker på terrassen, ved udespaen eller i køkken- og spiseområdet. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I har brug for, når I vil forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider. Der er badeværelse og gæstetoilet med gulvvarme, og I har adgang til vaskemaskine og tørretumbler, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. De 3 soveværelser indeholder hver en komfortabel dobbeltseng, hvor I kan hvile godt ud i den friske luft. Der er barneseng og højstol til de små. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset. Der er ladestik til el-bil ved feriehuset.

Udelivet på terrassen

Terrassen har både et åbent-, et afskærmet og et overdækket område, så her kan I rykke rundt efter vejret. Man kan altid finde en god plet, hvor man kan trække sig tilbage med en god bog og en kop kaffe. Udespaen kan I benytte jer af morgen, middag eller aften, som det passer jer bedst, til fornøjelse for både børn og voksne. I kan udfordre børnene til et spil viking på plænegrunden, her har alle en chance for at vinde. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I gå en tur til Ringkøbing Fjord og opleve solnedgangen der. Den er smuk i al slags vejr.

Ferie ved Bork Havn

Er man bidt af surfing, er Bork Havn det ideelle sted at holde ferie. Her er noget af Danmarks bedste surf-vand, og uanset om I er nybegyndere eller trænede, er her noget at hente. Man kan tilmelde sig kursus, eller man kan gå ud selv. Miljøet omkring den lille havn er meget charmerende. Her kan I købe en hotdog eller en softice og betragte havnelivet, imens I slapper af i solen. Der er også en lille fiskebutik samt en købmandsforretning, så I har let adgang til friske forsyninger.  På en regnvejrsdag kan I pakke en madkurv og tage børnene med i Bork Legeland, hvor der er udfordringer inde og ude for børn.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 994
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...