Velbeliggende feriebolig til 6 personer ved Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Vester Fælled 39, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35275
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Fritidshus i to plan ved Bork Havn med særdeles populær beliggenhed. I er helt tæt på Bork Havns indkøbsmuligheder, det stemningsfyldte havnemiljø og Ringkøbing Fjord – og selvom feriehuset ikke ligger helt i første række, kan man skimte fjorden fra altanen. Ideelt til en familie, eventuelt med teenagere, som interesserer sig for vandsport.

Charmerende indretning med feriestemning

Den lyse og venlige indretning på Vester Fælled 39 byder velkommen straks, I træder indenfor. Det brede vinduesparti ud mod haven giver et fint lysindfald, og de lyse gulve, hvidmalede træpaneler og lofter giver en dejlig feriestemning. Det åbne køkken/alrum indeholder alt, hvad I behøver, til at forkæle hinanden med lækre, hjemmelavede måltider. Ved spisebordet kan I dække pænt op eller spille om opvasken. Der er naturligvis en opvaskemaskine til hjælp. I opholdsstuen på 1. sal kan I hygge jer sammen eller trække jer tilbage med en god bog. Herfra er der udgang til altan, hvis I foretrækker at sidde udenfor med en kop kaffe i stedet. Der er i alt 3 soveværelser med dobbeltsenge, hvor I kan hvile godt ud i den friske luft. Badeværelset har gulvvarme, så I ikke behøver at frygte kolde tæer under tandbørstningen. En energibesparende varmepumpe samt ladestik til el-bil er til rådighed for jer på ferien.

Ugenert med skønne omgivelser

På den overdækkede terrasse kan I opholde jer helt ugenert i havemøblerne eller slikke sol i de komfortable liggestole. Haven er omgivet af opvoksede træer og plankehegn, så her er basis for samvær, leg og spil. Nederst i haven er en ekstra terrasse med bord og bænke, så I kan udnytte solen hele dagen. Tænd op i grillen, og slut dagen af med et lækkert grillmåltid, imens skyggerne bliver lange. En afslappende gåtur til fjorden og måske rundt om havnen er en skøn afslutning på en dejlig feriedag.

Ferie ved Bork Havn

Det charmerende havnemiljø i Bork og beliggenheden ved Ringkøbing Fjord gør feriestedet særdeles populært. Fjorden er ideel til surfing, og flere muligheder for vandsport er til stede her, blandt andet en udmærket badestrand. Tag madkurven med herned, og nyd frokosten i det fri, imens I betragter surfernes aktiviteter. Nyd en is på bryggen, mens I er helt tæt på havneaktiviteterne. Har I cykler med, er der mange muligheder for udflugter langs fjorden. Her vil I opleve et unikt naturområde, hvor I også kan være heldige at se både fugle- og dyrevildt.

Bork Vikingehavn og Bork Legeland ligger ganske tæt på, så der er gode muligheder for at udnytte solskins- såvel som regnvejrsdage her.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35275

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach toll,sehr gepflegt und sauber, und auch sehr Geschmackvoll eingerichtet !
Mir Persönlich sind 140 Betten etwas zu eng!
Auch der Garten ist sehr schön!!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 349
Renoveret / Byggeår:2016 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...