Sommerhus med vildmarksbad i Bork Havn

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 70, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35335
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen til Horsfold 70 i Bork Havn. I foråret 2024 gennemgår huset en omfattende renovering både udvendigt og indvendigt, hvilket inkluderer et nyt badeværelse, et nyt køkken og en imponerende træterrasse på 120 kvadratmeter. Her er det absolutte højdepunkt vildmarksbadet, hvor I rigtig kan slappe af. Huset kan rumme op til seks personer og en hund. Med sin placering nær Ringkøbing Fjord og indkøbsmuligheder er det den ideelle destination for en afslappende ferie.

Hyggelig atmosfære og nærvær

Sommerhuset, opført i 1992, gennemgår i 2024 en omfattende renovering, hvilket vil være tydeligt, når I besøger det. Her mødes I af en behagelig atmosfære så snart I træder indenfor. De 72 kvadratmeter rummer et opholdsrum, der forener køkken, stue og spisestue, hvilket giver jer mulighed for at nyde hinandens selskab samtidig med, at I kan udføre forskellige aktiviteter. Derudover byder feriehuset på to soveværelser med dobbeltsenge, samt en hems, som især vil glæde børnene, hvoraf to af de seks sovepladser befinder sig her. Badeværelset, der vil være nyrenoveret ved starten af udlejningssæsonen, fuldender dette charmerende sommerhus.

Her er mange gode og praktiske faciliteter, som vaskemaskine, tørretumbler og endda opvaskemaskine, så I har mere tid til at slappe af med hinanden på ferien. Her er også en energivenlig varmepumpe, giver jer mulighed for at opvarme sommerhuset hurtigt og effektivt. Dertil er der en brændeovn, som både søger for varme, hygge og en helt unik sommerhusatmosfære. Der er noget dragende ved at stirre ind i de knitrende flammer, mens man mærker varmen brede sig.

Vildmarksbad nedbygget i træterrassen og fjorden tæt på

Sommerhuset er placeret på en plænegrund, der er 698 kvadratmeter. Her har I en dejlig, stor træterrasse på hele 120 kvadratmeter, hvor I finder både grill, havemøbler, loungesæt og solvogne. Det er også her vildmarksbadet er at finde. Det skal blot tændes op i et par timer før brug, så I til aften kan nyde mørket falde på og stjernerne komme frem, mens I sidder i det varme vand og nyder noget koldt at drikke.

Fra adressen på Horsfold 70 i Bork Havn har I blot 600 meter til Ringkøbing Fjord, hvor I kan bade og fange krabber om sommeren, samt kigge på alle bådene. Her er også en masse forskellige butikker, caféer og ishuse. Nærmeste supermarked er 500 meter fra sommerhuset, så I kan både lufte hunden og hente morgenbrød på én gang.

 

 



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 698
Renoveret / Byggeår:2024 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...