Lyst og stilfuldt sommerhus til 6 personer ved Henne

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tyttebærvej 37, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40672
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

I gåafstand fra Vesterhavet, indkøb og caféer i Henne Strand ligger dette moderne feriehus. Et lyst og dejligt sommerhus, der kan danne rammerne omkring en fantastisk ferie. Et stort åbent alrum til familielivet, mens indespaen og den lækre terrasse indbyder afslapning i solen. Hjertelig velkommen til Tyttebærvej 37.

Ejer I en el-bil, er det muligt at lade direkte ved feriehuset – husk at medbringe eget kabel.

Rummelighed og moderne indretning med brændeovn

Med sine 128 boligkvadratmeter er her god plads til familielivet. Et nydeligt feriehus til seks personer og én hund, hvor der ikke mangler noget. Her vil I opleve en moderne og lys indretning, der sammen med det gode lysindfald er med til at skabe den rette ferieatmosfære – der er ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas her!

Først kommer I ind i indgangen, hvor der er plads til overtøjet og åbnet op ind til køkkenet. Køkken, stue og spiseområde er smeltet sammen til ét stort rummeligt fællesrum.  I alrummet kan I både samles til en god film foran tv’et, sjove spil omkring spisebordet og til madlavning i køkkenet. Udover alle hverdagens hjælpere, finder I også en vinkøler i det lyse køkken. Her bliver madlavningen til en leg!

To badeværelser finder I her, så I undgår morgenkøen. På det ene er der spa og adgang til feriehusets sauna. Her kan I igen få varmen og få løsnet musklerne op, efter en lang gåtur i den friske luft- måske på den endeløse strand? Det ene badeværelse hænger sammen med det ene af sommerhusets tre soveværelser – det perfekte forældresoveværelse. Alle værelserne er indrettet med indbyggede skabe til opbevaring og komfortable senge, hvor I kan samle ny energi til feriedagene.

Dejlig overdækket træterrasse med loungeområde

Tyttebærvej 37 ligger på en smuk kuperet klitgrund, delvist afskærmet af træerne og de smukke klitter.  Feriehuset er på flere sider omgivet af terrasse, så I har mulighed at placere jer alt efter vindretning og solens placering. Havemøbler og liggestolene står allerede klar! En stor del af træterrassen er overdækket, så I har mulighed for at sidde i skyggen eller i læ på de lune sommeraftner. På de lune sommeraftener skal der tændes op i grillen. Tilbered en lækker sommermenu, og nyd efterfølgende et køligt glas rosé i den skønne loungesofa.

Praktisk er her en udebruser, så I let kan komme til at skylle sandet væk efter en dejlig dag ved Vesterhavet kun 700 meter herfra. Her er helt fantastisk – uanset årstiden!

Vestkysten Ferieperle

Ved Henne Strand får man naturskønne oplevelser på alle årstider. Her er alt hvad et feriehjerte kan begære for børn og voksne, uanset om den står på aktiv ferie eller ren afslapning. Den lille ferieby Henne Strand er fyldt med spændende butikker, restauranter og hyggelige gadecaféer, og stort set hele året rundt er der liv og glade dage her.

Den helt unikke natur rummer store forskelligheder i nærområder; Blåbjerg Plantage med en fantastisk udsigt eller Filsø med masser af dyreliv, for bare at nævne nogle få. Af aktiviteter er golfbanen, den indendørs klatrepark, Junglefun, og LEGOLAND bestemt et besøg værd.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 1.669
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...