Skønt feriehus med sauna og dejlige terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedelærkevej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40673
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

På en smuk naturgrund i Henne Strand finder I dette hyggelige sommerhus med sauna. Et lyst og hyggeligt feriehus til seks gæster, hvor I udenfor kan nyde udelivet på de dejlige terrasser rundt på grunden. Herfra er der ikke langt til Vesterhavet og familiens kæledyr er også velkommen på Hedelærkevej 5.

Venlig indretning og den stemningsfyldte brændeovn

Et dejligt og rigtig hyggeligt indrettet feriehus med et flot lysindfald, der lægger op til afslapning og samvær med familien. Her er den venlige og lyse indretning med til at skabe den velkendte og rette sommerhusstemning. Sommerhuset rummer tre gode soverum, et fint badeværelse med gulvvarme og med indgang til sauna. Efter en lang gåtur er det intet bedre at blive varmet godt igennem i saunaen eller foran den dejlige brændeovn.

Den knitrende brændeovn er at finde i det dejlige opholdsrum, hvor stue og køkkenet er i åben forbindelse. På den måde kan hele familien snakke og grine sammen på tværs af rummet. Også her er der rig mulighed for at nyde et glas vin sammen ved spisebordet eller spille brætspil sammen. Fra stuen er der udgang til den flotte træterrasse.

Dejlige terrasse omgivet af smuk natur

Fra stuen er der udgang til den flotte træterrasse, som er delvist overdækket, så man også kan finde skygge eller nyde udelivet i regnvejr. Rundt om huset finder I flere dejlige terrasse, så I altid har mulighed for at finde en dejlig plads under solen. Læn dig tilbage, nyd en bog og frisk kop kaffe i havemøblerne, solbad eller gå op ad trappen til den højere terrasse, hvorfra den fantastiske udsigt kan ses. Om aftenen kan I tænde op i grillen og slappe af under den overdækkede del af terrassen med et glas vin i hånden.  

Smuk natur og ikke langt til Henne Strand

Henne Strand er et populært feriested. Her er alt hvad et feriehjerte kan begære for børn og voksne, uanset om den står på aktiv ferie eller ren afslapning. Om morgenen kan man hente friske rundstykker hos bageren, og den lille ferieby er fyldt med spændende butikker, restauranter og hyggelige gadecaféer. 

Den helt unikke natur rummer store forskelligheder i nærområder; Blåbjerg Plantage med en fantastisk udsigt eller Filsø med masser af dyreliv, for bare at nævne nogle få. Af aktiviteter er golfbanen, den indendørs klatrepark, Junglefun, og LEGOLAND bestemt et besøg værd.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.289
Renoveret / Byggeår:2019 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...