Bjælkehytte med udespa nær Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 57A, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40680
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Beliggende på den jyske hede ved Henne Strand finder I dette fine feriehus på Hjelmevej 57 A. En charmende nordisk bjælkehytte med sjæl. Her kan fire gæster holde en dejlig ferie og nyde roen ugeneret på terrassen. Hjertelig velkommen!

Hyggelig atmosfære og knitrende brændeovn

Sommerhuset har både ude og inde, den gennemførte stil og træet kommer virkelig til sin ret! De mørke træstammer skaber en hyggelig atmosfære, hvor man har lyst til at putte sig i sofaen med en god bog. Stue og køkken er forbundet, og her får I helt sikkert nogle skønne stunder. I midten af rummet er den murede pejs, hvorfra varmen og hyggen breder sig. Tilbered en skøn simreret og glem ikke den gode rødvin. Udover brændeovnen er her også en energibesparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima.

Når timerne bliver sene, kan I fordele på de tre soveværelser. På det ene er der en køjeseng, hvilket helt sikkert bliver et hit hos familiens mindste. På badeværelset er der installeret gulvvarme, så I ikke skal fryse tæerne. Praktisk gemmer bjælkehytten også på en vaskemaskine, så håndklæderne kan blive frisket op under ferien.

Nyd udsigten over klitterne fra den varme udespa

Fra stuen har I adgang til den fine træterrasse, der omkredser feriehuset i midten. På den måde kan I nemt rykke jer og finde et behageligt sted, hvor I kan nyde vejret. Her er plads til afslapning med solbadning, og børnene kan udforske den store naturgrund. Til de yngste finder I desuden også gynger og en sandkasse. Mens der leges, kan der tændes op i grillen. Tilbered en ægte sommermenu, dæk op under terrassens overdækning, hvor I kan nyde maden og den friske luft.

Følg trappen op til udebruseren og udespaen. Her kan I komme helt ned i gear, mærke de varmer bobler mod huden og se udover klitterne. Nyd roen og afbrækket fra hverdagen netop her, mens solen maler himlen i de smukkeste farver.

Ferie på Danmarks vestkyst

Når nu I befinder jer kun 700 meter fra havet, skal I naturligvis vende snuden forbi. Her kan nyde roen med lange gåture, samle skaller eller blot blive kølet ned med fødderne i vandkanten. Uanset årstiden er her altid dejligt og roligt at være!

Når I holder ferie I Henne Strand, er der masser af spændende attraktioner indenfor rækkevidde. Der er de helt lokale oplevelser, som I kan nå ved hjælp af cykel, en gåtur eller en lille tur i bilen. Det kunne blandt andet være en familiedyst på minigolfbanen hos Lindvig, smage en god fed softice eller besøge de fine butikker. Ved hjælp af bil kan I hurtigt nå frem til andre gode steder såsom; Tirpitz, Givskud Zoo, hvor I kan komme helt tæt på de farlige dyr. I kan også besøge LEGOLAND og nyde en hel dag med familien og masser af sjove forlystelser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.765
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L).

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...