Strandnær sommerhus til 4 personer i Henne Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Timianvej 7, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40715
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I en lille familie eller et par, der vil på ferie ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette charmerende sommerhus på Timianvej 7! Feriehuset med brændeovn rummer plads til op til 4 personer, der sammen kan holde en hyggelig ferie i Henne Strand. Sommerhuset ligger blot 400 meter fra Vesterhavet og stranden.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Timianvej 7 i Henne Strand vil I blive mødt af en hyggelig indretning, som danner rammen om jeres ferie. Sommerhuset er 73 kvadratmeter stort, og her er der 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien, samt 1 badeværelse med gulvvarme.

Sommerhusets køkken, stue og spiseplads ligger i åben forbindelse og danner tilsammen det store samlingspunkt på ferien. Her kan I samles til mange dejlige feriestunder med god mad, sjove spil og spændende film – I kan streame jeres yndlingsfilm via Chromecasten. Brændeovnen i rummet sørger for at fuldende den hyggelige feriestemning og spreder samtidig god varme.

Udover brændeovnen, der sørger for god varme i sommerhuset, er der også en varmepumpe i feriehuset, der på energivenlig vis sørger for, at I altid har et godt og tempereret indeklima. Derudover er der også praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i feriehuset.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Fra sommerhuset kan I træde ud på den skønne terrasse, der er åben og delvist overdækket. Her har I rig mulighed for at nyde de solrige feriedage i havemøblerne og liggestolene. Skulle I få brug for en stund i skyggen, kan I sætte jer ind under den overdækkede del af terrassen.

På terrassen har I også en gasgrill til rådighed, som I kan stege lækre bøffer på til aftenens grillmiddag, som naturligvis også skal nydes på terrassen.

Kun 400 meter til stranden

Fra jeres ferieadresse på Timianvej 7 er der ikke langt til Vesterhavet og stranden – der er blot 400 meter, så I vil hurtigt kunne nå frem, når I trænger til en frisk dukkert på de varme og solrige feriedage. Ved Vesterhavet kan I også gå lange ture langs stranden – det er ren terapi for sjælen.

Når I holder ferie i Henne Strand er der masser af skøn natur, I kan tage ud at opleve. I kan blandt andet tage til den nærliggende Blåbjerg Klitplantage, hvor I enten kan gå eller cykle gennem plantagen og opleve den smukke natur tæt på.

Når I skal handle ind på jeres ferie i Henne Strand, kan I gøre det hos byens supermarked og specialbutikker. I kan også besøge nogle af byens hyggelige spisesteder og dermed slippe for selv at stå for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40715

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus, die Terrasse und der Garten waren einfach top.
Die ganze Lage des Hauses auf dem Grundstück super gemütlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches und mit Liebe eingerichtetes Haus- alles vorhanden was man für einen tollen Urlaub braucht. Schöne Außenanlage- wir kommen sicher wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer ruhigen Straße ohne viel Verkehr und durch die Bäume und Sträucher ringsherum hat man Privatsphäre. Ein sehr gepflegtes Haus mit guter Ausstattung, es fehlte an nichts. Meine Freundinnen und ich haben uns wirklich wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.425
Renoveret / Byggeår:2017 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...