Idyllisk sommerhus til 3 personer i Henne

3.5
icon
icon
icon
icon

Ranunkelvej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40727
3 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kunne I tænke jer at holde ferie i et idyllisk sommerhus tæt på Vesterhavet? Så er dette sommerhus på Ranunkelvej 6 i Henne Strand måske lige netop det, I leder efter. I dette skønne stråtækte sommerhus er der plads op til 3 personer, og dermed især egnet til den lille familie eller et par, som gerne vil tilbringe en dejlig ferie i Henne Strand.

Lys og hyggelig indretning – med brændeovn

Dette dejlige sommerhus på 59m2 er indrettet yderst praktisk, lyst og med de mange detaljer, kan det ikke undgås, at I under hele jeres ophold vil blive mindet om, at I bor tæt på Vesterhavet. De store vinduer i stuen giver det skønneste lysindfald, også til spisestuen og det veludstyrede køkken. De 3 sovepladser, som dette sommerhus rummer, er fordelt over en dobbeltseng i det ene soveværelse og en enkelseng i det andet soveværelse. Begge soveværelser indeholder et rummeligt højskab til den medbragte garderobe. En trappe i stueetagen fører jer op på hemsen.

Sommerhuset er udstyret med elvarme og den hyggelige brændeovn sørger for en behagelig temperatur i sommerhusets rum. Og badeværelsets smukke strandstens gulv har indlagt gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne hellere her.

Klitgrund – afslapning i naturen

Sommerhuset er beliggende på en stor klitgrund, og med naturen lige udenfor terrasserne er det blot at læne sig tilbage i de skønne havemøbler. Der er terrasser på flere sider af dette sommerhus, og I kan uden tvivl finde en dejlig plet i enten sol eller skygge. Især terrassen med de flotte loungemøbler lægger op til at I får nydt den friske havluft. Og om aftenen kan I benytte sommerhusets gasgrill til at tilberede jeres aftensmad med.

Hverken langt til strand eller by

Dette sommerhus har en central beliggenhed i Henne Strand. Fra Ranunkelvej 6 er der hverken langt til Vesterhavet og dens skønne sandstrand eller til den nærmeste indkøb. Til stranden, hvor I kan gå ture, bade eller bygge sandslotte, er der blot 600 meter. Bymidten i Henne Strand ligger kun 500 meter fra dette sommerhus, og her kan I finde et supermarked, diverse specialbutikker og forskellige spisesteder, som serverer mad til enhver smag. 

Også de nærliggende omgivelser i Henne byder på masser af naturoplevelser med lynghede og skov. Disse kan opleves på nær hånd ved at vandre, cykle, køre på mountainbike, mm. Og hvad med at betragte den spændende natur fra en hesteryg eller ved at svinge golfkøllen?

Det siger vores gæster om sommerhuset 40727

DE
D.
sagde , Deutschland

Das hyggelige, kleine aber feine Ferienhaus hat alles was es zu einem schönem Urlaub braucht: Es ist mit seinem Reetdach hübsch anzusehen, hat eine tolle, ruhige Lage und es ist alles da was man braucht. Die Inneneinrichtung ist stilvoll mit netten Details. Wir haben uns von Anfang an Wohlgefühls und wären gerne noch geblieben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Unser Ferienhaus war so, wie ich es mir selbst bauen und einrichten würde. Es hatte einfach Schönheit, die meiner Seele so gut getan hat. Lichtdurchflutet und mehrere kleine Sitzecken mit sehr schönen Sitzmöbeln.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr gemütlich und liebevoll eingerichtet. Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Die Größe ist für uns ausreichend groß gewesen. Ebenso die Möglichkeit das Auto auf dem Parkplatz ohne Treppe entladen zu können ist sehr praktisch.
Auf den beiden Außenterrassen ist man vor den Blicken der Nachbarn geschützt und kann in Ruhe die Sonne genießen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:59 / 1.430
Renoveret / Byggeår:2012 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...