Charmerende sommerhus med sauna – 75 meter til stranden

2.5
icon
icon
icon

Blåklokkevej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40730
6 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Blåklokkevej 6 i Henne Strand står dette charmerende sommerhus klar til op til 6 personer og 1 hund. Sommerhuset har en unik beliggenhed med kun 75 meter til stranden og 200 meter til nærmeste indkøbsmulighed. I sommerhuset er der mulighed for masser af afslapning i saunaen.

Charmerende, ældre sommerhus med sauna

I det charmerende, ældre sommerhus på Blåklokkevej 6 i Henne Strand bliver I budt inden for til en hyggelig ferie for hele familien.

I sommerhuset kan I fordele jer på de 3 gode soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltseng, hvor I kan få jeres skønhedssøvn og samle energi til ferien. I skal ikke bekymre jer om kø til badeværelset fra morgenstunden, for her er hele 2 badeværelser – begge er desuden udstyret med gulvvarme, så der heller ikke er risiko for kolde fødder.

På det ene af sommerhusets 2 badeværelser har I adgang til den skønne sauna, der inviterer til masser af afslapning. Sæt jer til rette i den dejlige varme, slap af og kom helt ned i gear. Det er også fantastisk med en tur i saunaen efter en dukkert i Vesterhavet eller en gåtur langs stranden.

I feriehusets stue kan I samle hele familien til hyggelige feriestunder med spil og film. Her sørger brændeovnen for at sætte prikken over i’et for feriestemningen med sin knitren i baggrunden og varme. Ellers er her også en varmepumpe, der sørger for gode temperaturer i feriehuset.

Feriehusets køkken er veludstyret, og her findes der bl.a en kombineret ovn/microovn og opvaskemaskinen. En fryser på 100 liter er at finde i husets garage. 

Unik beliggenhed kun 75 meter fra stranden

Sommerhuset på Blåklokkevej 6 har en unik beliggenhed. Fra sommerhuset har I blot 75 meter til stranden og det smukke Vesterhav, og dermed tager det jer ikke lang tid, før I er fremme, når I trænger til en frisk dukkert eller gåtur langs stranden.

I har desuden kun 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. I Henne Strand er der både et supermarked og flere specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos. Derudover er der også hyggelige spisesteder, I kan besøge i byen.

2 skønne terrasser

Udendørs byder sommerhuset på hele 2 skønne terrasser, som I kan tilbringe de varme feriedage på. Den ene terrasse vender mod øst og er det oplagte sted at nyde dagens første kop kaffe, mens resten af sommerhuset så småt står op. Den anden terrasse vender mod vest, og her kan I nyde aftenens grillmiddag.

På terrasserne står der havemøbler og liggestole klar til jer. Find jer en god plads i solen, sæt jer til rette og nyd ferien med lyden af brændingen i baggrunden. Imens kan børnene bygge flotte sandslotte i sandkassen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.500
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...