Ugeneret feriehus med spa og sauna ved Henne Strand

3.5
icon
icon
icon
icon

Tjurvej 48, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40733
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Tjurvej 48 i Henne Strand venter jer dette hyggelige og indbydende sommerhus, der rummer plads til en ferie på op til 6 personer og 1 hund – et oplagt valg til en ferie for familien eller vennerne. I sommerhuset er der både en spa og sauna, der inviterer til afslappende stunder i løbet af ferien. Sommerhuset har desuden en skøn beliggenhed midt i det vestjyske klitlandskab og 500 meter til nærmeste indkøbsmulighed. Feriehuset opvarmes med jordvarme.

Badeværelse med spa og sauna

I feriehuset på Tjurvej 48 i Henne Strand har I rig mulighed for at komme helt ned i gear. På sommerhusets ene badeværelse venter jer nemlig et lille wellness-område, hvor I kan få ladet batterierne op i løbet af ferien.

Fra badeværelset har I adgang til den skønne sauna, der inviterer til masser af afslapning i den dejlige varme. Derudover står der en spa på badeværelset, hvor I kan nyde afslappende stunder i det boblende vand.

Hyggelig og indbydende indretning

I sommerhuset bliver I mødt af en hyggelig og indbydende indretning – I vil uden tvivl straks føle jer hjemme her. Med lyse vægge og lofter samt et skønt lysindfald fra de mange vinduer bliver der her skabt en lys og luftig atmosfære.

Det store samlingspunkt er alrummet, hvor køkken og spiseplads ligger i åben forbindelse med stuen. Uanset om I er sammen om madlavning, spil eller film i alrummet, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er i top med sine knitrende flammer.

I sommerhusets 3 gode soveværelser venter jer i alt 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, hvor I kan få jeres skønhedssøvn og samle ny energi til feriedagene ved Henne Strand. Fra morgenstunden er der ingen grund til bekymring om kø til badeværelset – her er der nemlig 2 badeværelser. Både på badeværelserne, soveværelserne og i stuen kan I desuden nyde godt af gulvvarmen.

Solrige dage på terrassen – gåtur til stranden

Sommerhusets terrasse strækker sig fra østsiden til vestsiden, og I har derfor god mulighed for at nyde de solrige dage på terrassen. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I slapper helt af i den friske luft. Mens I slapper af på terrassen, kan børnene lege i sandkassen og gynge på gyngerne.

Skulle I trænge til en forfriskende dukkert på en solrig feriedag, kan I gå en tur til Vesterhavet, der ligger kun 900 meter fra ferieadressen på Tjurvej 48. Udover en friskende dukkert, kan I også nyde lange gåture igennem klitlandskabet og langs den brede sandstrand.

I har heller ikke langt til nærmeste indkøbsmulighed. Med en distance på blot 500 meter kan I hurtigt få købt de sidste småting eller friskt morgenbrød.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40733

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus was alle Wünsche erfüllt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Hazs ist super gemütlich, sehr ruhig gelegen, sehr gut eingerichtet. Tolle Terrasse und sehr gut eingerichtet. Alles sehr sauber! Schöne grosse Zimmer. Einziger Nachteil: zum StrNd ist es ziemlich weit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus, wo alles benötigte vorhanden ist. Viele Sitzplätze um der Sonne zu folgen und sich vor dem Wind zu schützen

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 4.705
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...