Lille, hyggeligt sommerhus kun 200 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Strandvejen 480, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40738
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 200 meter fra de smukke, brede sandstrande og Vesterhavets brusende bølger står dette lille, hyggelige sommerhus på Strandvejen 480 i Henne Strand klar til jeres næste ferie. I sommerhuset er der plads til op til 4 personer, og derfor er det en ideel ferieadresse for parret eller den lille familie, der vil på ferie ved Vesterhavet. Har I en hund, er den også velkommen i feriehuset!

Hyggelig indretning med brændeovn

Der er dømt masser af hygge, når I holder ferie i sommerhuset på Strandvejen 480 i Henne Strand. Det 55 kvadratmeter store sommerhus rummer nemlig en hyggelig indretning, som I uden tvivl vil føle jer godt tilpas i på jeres ferie.

Sommerhusets hjerte er alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads. Her kan I være sammen om madlavning, spil og film – og er der nogle af jer, der står for madlavningen, mens andre ser film, kan I stadig nyde hinanden selskab. I alrummet sørger brændeovnen for at fuldende den hyggelige feriestemning med sin knitren i baggrunden og varme.

I sommerhuset finder I 2 gode soveværelser, der er indrettet med henholdsvis 1 dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Desuden rummer sommerhuset 1 badeværelse, som er udstyret med gulvvarme, så ingen af jer skal fryse fødderne fra morgenstunden.

Der er gode praktiske faciliteter i sommerhuset, der hjælper jer med feriens praktiske husarbejde. I køkkenet sørger opvaskemaskinen for opvasken, efter I har lavet mad, og på badeværelset hjælper vaskemaskinen med tøjvasken. I sommerhuset har I også en varmepumpe, der sørger for et godt indeklima på jeres ferie.

Skønt udeområde og kun 200 meter til stranden

Til sommerhuset er der et skønt udeområde, hvor det er oplagt at tilbringe de varme feriedage. Her kan I blandt andet finde jer til rette og slappe af i havemøbler og liggestole på terrassen med lyden af brændingen i baggrunden. Terrassen er delvist overdækket, og derfor har I også mulighed for at sidde i skygge, hvis I skulle få brug for det.

I haven er der tænkt på familiens yngste. Her står der en sandkasse klar til dem, hvor de kan bygge flotte sandslotte i løbet af dagen. Mens de lægger sidste hånd på dagens sandslotte, kan I tænde op i grillen på terrassen og gøre klar til aftenens grillmiddag.

Efter grillmiddagen kan I gå en tur til stranden, der kun ligger 200 meter væk, hvor I kan opleve en helt fantastisk solnedgang. I kan selvfølgelig også gå en tur til stranden i løbet af dagen, hvor I kan gå ture, bade og meget mere.

I har også kun 200 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset på Strandvejen 480. I Henne Strand er der både et supermarked og flere specialbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40738

DK
D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt og enkelt indrettet hus der ligger perfekt mellem stranden og bygaden med butikker. Huset ligger ugenert med lukket gård og have.
Huset rummer det der skal være, rummeligt til fire personer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gelegenes Ferienhaus. 200 m zum Strand, 200 m zur Einkaufsstraße. Zweckmäßige Einrichtung. Großes Grundstück , Haus liegt nicht direkt an der Straße. Wir haben uns sehr wohl gefühlt!



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 496
Renoveret / Byggeår:2010 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...