Skønt feriehus med spa, udesauna og udebruser i Henne

4
icon
icon
icon
icon

Tjurvej 7, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40740
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 800 meter fra stranden venter jer dette skønne feriehus, der inviterer inden for til en ferie fyldt med afslapning. Feriehuset, der rummer plads til op til 6 personer, byder både på en lækker spa, en skøn udesauna og en udebruser. I sommerhuset på Tjurvej 7 i Henne Strand er op til 2 hunde også velkommen på ferien. 

Feriehuset er udstyret med en ladestander, så skulle I køre EL-bil, er det muligt for opladning her. 

Afslapningsfyldt ferie i spa og udesauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Tjurvej 7 i Henne Strand, vil I helt sikkert få jer en afslapningsfyldt ferie, hvor I kommer helt ned i gear. Indendørs venter jer nemlig en lækker spa, hvor I kan læne jer tilbage i det varme, boblende vand og bare slappe helt af.

Udendørs venter jer også masser af afslapning. På sommerhusets terrasse har I nemlig en skøn udesauna, hvor I kan blive varmet godt igennem i den dejlige varme. En tur i udesaunaen er både skønt, når I vil forkæles med lidt ekstra afslapning, og når I har været en tur ved Vesterhavet. På terrassen har I desuden en udebruser.

Hyggelig indretning med brændeovn
I sommerhuset på Tjurvej 7 vil I opleve en hyggelig indretning, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i på jeres ferie i Henne Strand. Feriehuset er indrettet med 3 gode soveværelser, hvoraf 2 af dem er indrettet med en dobbeltseng hver, og det tredje er indrettet med 2 enkeltsenge. Desuden er der i feriehuset 1 badeværelse med gulvvarme.

Hjertet i sommerhuset er alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads. Alrummet inviterer til mange hyggelige stunder for hele familien under ferien – og selv hvis nogle står i køkkenet, og andre sidder i stuen, kan I stadig nyde hinandens selskab. I alrummet har I desuden en brændeovn, der sørger for at fuldende den hyggelige feriestemning med sine knitrende flammer.

Dejlig, delvist overdækket terrasse – sandkasse og gyngestativ til børnene

Udendørs byder sommerhuset på en dejlig terrasse, der er delvist overdækket, hvor I kan nyde de solrige feriedage. På terrassen står der både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan sætte jer godt til rette i solen. Vil I hellere sidde i skyggen, kan I rykke ind under terrassens overdækkede del.

Til feriens yngste gæster er der både et gyngestativ og en sandkasse, som de kan få glæde af, mens de voksne slapper af på terrassen.

I har desuden mulighed for at tilbringe de lune ferieaftener på terrassen, da I også har en grill til rådighed, så I kan tilberede en lækker grillmiddag, som I kan nyde med et glas vin til som afslutning på en dejlig feriedag.

Skøn beliggenhed i Henne Strand – kun 800 meter til stranden

Sommerhuset på Tjurvej 7 i Henne Strand har en skøn beliggenhed – herfra har I ikke langt til hverken strand eller indkøb. Med en distance på blot 800 meter vil det ikke tage jer lang tid at nå frem til det smukke Vesterhav, de brusende bølger og de smukke, brede sandstrande.

I har desuden kun 500 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra sommerhuset. I Henne Strand har I både et supermarked og flere specialbutikker, I kan klare jeres indkøb hos i løbet af ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40740

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt lyst og velindrettet hus med god planløsning



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.306
Renoveret / Byggeår:2008 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...