Moderne sommerhus til 8 personer – med udespa – i Henne Strand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tujavej 7, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40743
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Vil I gerne holde ferie i naturskønne omgivelser tæt på Vesterhavet, hvor I kan slappe af i et moderne sommerhus? Så er sommerhuset på Tujavej 7 i Henne Strand det oplagte valg.

Sommerhuset, der er bygget i 2022, har plads til 8 personer og byder blandt andet på badekar (indendørs) og udebruser. Og skulle I køre el-bil, er det muligt at lade bilen op med sommerhusets ladestander med type 2 stik.

Familiehygge i lyse, moderne omgivelser

Dette moderne indrettede sommerhus har meget at byde på. I den rummelige stue kan I hygge jer med tv, arrangere en spilaften eller læse en god bog. Det moderne køkken er veludstyret og indbyder til at lave madaftener sammen. Særligt praktisk her er opvaskemaskinen, mikrobølgeovnen, et rummeligt køleskab (182L) og en fryser (86L). Og køkkenets skønne alkove med bænk kan også bruges til at slappe af for en stund – måske for at koble af ved at se lidt fjernsyn?

Sommerhusets 4 soveværelser er opdelt i 3 værelser med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge. De komfortable senge giver i den grad mulighed for at få en rolig og afslappende søvn i den friske vesterhavsluft.

De 2 praktisk indrettede badeværelser med gulvvarme gør, at I ikke behøver at stå i kø til morgenbadet. Og et af badeværelserne er endda udstyret med et dejligt badekar.

I sommerhusets bryggers er der desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I ikke behøver at samle vasketøj sammen hen over jeres ferie.

Der er vinyltrægulve over hele sommerhuset, bortset fra badeværelserne. Også i disse gulve er der indlagt gulvvarme, som vil sørge for en behagelig temperatur i alle sommerhusets rum.

Afslapning på terrassen

På den delvist afskærmede og delvist overdækkede terrasse har I gode muligheder for at finde en rolig plet. Komfortable terrassemøbler og liggestole står til rådighed, som I kan benytte til at sole jer, men kan også bruges til at nyde jeres aftensmad, som I har tilberedt på sommerhusets grill.  Og hvad med lidt ekstra luksus ved at tage en tur i udespaen? Feriehusets udendørs bruser er særlig praktisk, når sandet fra en dag på stranden skal skylles af.

Skøn beliggenhed i Henne Strand

Sommerhuset på Tujavej 7 i Henne Strand har en skøn beliggenhed: der er hverken langt til strand eller indkøb. Med en distance på 1200 meter vil det ikke tage jer lang tid at nå frem til det smukke Vesterhav, de brusende bølger og de smukke, brede sandstrande.

Fra sommerhuset er der kun 750 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Henne Strand byder både på et supermarked og flere specialbutikker, som I kan besøge, når I skal klare jeres ferieindkøb. Derudover byder byen også på diverse skønne spisesteder og iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40743

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus gut gelegen und super ausgestattet . Wir haben nichts vermisst. Besonders gut hat uns gefallen, dass das Wohnzimmer abgeteilt von der Küche,war.Das gesammte Haus war Geschmackvoll eingerichtet. Die beiden Bäder haben uns auch sehr gefallen. Ein Highlight war die Wallbox für uns. So konnten wir unser E-Auto und Plug In Hybryd problemlos am Haus laden. Trotz des regnerischen Wetter war es für uns ei n sehr schöner Aufenthalt! Gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gemütliches sehr schönes Ferienhaus , es hat an nichts gefehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus in einer ruhigen Lage. Da es noch sehr neu ist, hat es eine tolle Einrichtung, schöne Bäder und eine tolle Küche. Besonders schön ist der Außenwhirlpool.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 1.356
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (68 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...