Hyggeligt feriehus – i skønne omgivelser i Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Drosselvej 9, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40759
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn naturgrund på Drosselvej 9 ligger dette hyggelige og velholdte feriehus, hvor op til 4 personer kan holde en dejlig ferie. Her er 90 m2 rigtig feriehusstemning på en lille vej i udkanten af Henne Strand, med god plads til hygge både inde og ude.

Velholdt feriehus – med brændeovn

Dette hyggelige træhus i Henne Strand er skabt til fællesskab og hygge. Indrettet med lyst træværk, moderne møbler, et åbent køkken med opvaskemaskine og med den dejlige brændeovn i stue-alrummet, er der lagt op til rigtig feriehusstemning. Her er plads til hygge ved spisebordet med familiespil og lækker mad, men også til at hygge sig i sofaen med en god film eller en god bog.

Feriehuset er indrettet med 3 soveværelser, hvoraf 2 er udstyret med dobbeltsenge. Det tredje soveværelse indeholder en enkeltseng. Det er således det perfekte hus til en lille familie eller 2 par.

Der er ingen grund til at vasketøjet hober sig op under opholdet, for i husets bryggers står vaskemaskinen klar til at være jer behjælpelige med dette.  

Lækker terrasse med mange læ-hjørner

På den lækre træterrasse, der ligger omkring dette feriehus, er det altid muligt at finde et hyggeligt læhjørne. Terrassen, som er delvis overdækket og afskærmet, er det perfekte sted at nyde solen døgnet rundt, men kan også bruges til lange grillaftener med rødvin og snak. Husets gasgrill vil kunne være jer behjælpelige med at tilberede aftensmaden.

Skulle det blive rigtig varmt kan I på denne terrasse altid finde en dejlig skyggeplads, mens I nyder den ellers friske luft i husets komfortable havestole og solvogne.

Naturlige omgivelser – tæt på Vesterhavet

På jeres ferie i dette feriehus på Drosselvej 9 har I mange skønne ferieoplevelser i vente.

Først og fremmest er der Vesterhavet, der med sine brede sandstrande og brusende bølger ligger kun 900m fra dette feriehus, og som er værd at besøge på alle tider af året.

Også Filsø og Blåbjerg Klitplantage er et besøg værd. Her har I mulighed for at komme helt tæt på den skønne natur omkring Henne. I plantagen er der stier, som I både kan cykle, ride og gå ad. Ydermere er det muligt at svinge golfkøllen på golfpladsen i Henneby, hvor der også kan købes golftimer.

Der er kun 600m fra feriehuset til den hyggelige bymidte i den lille turistby Henne Strand, hvor der er et supermarked samt flere specialbutikker, restauranter og hyggelige gadecafeer, som serverer mad til enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40759

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein familienfreundliches und top ausgestattetes Haus in ruhiger Lage und dennoch in fußläufiger Distanz zu Strand, Supermarkt, Bäcker etc. Besonders gefallen haben uns die tolle Küchenausstattung, der es an nichts fehlt sowie die zwei unterschiedlich nutzbaren Terrassen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Grundstück, ruhig gelegen und wenig einsehbar. Am Haus viele Sitz- und Liegemöglichkeiten, um die Sonne bei jeder Tageszeit genießen zu können.
Toller Blick auf die Heidelandschaft.

DK
D.
sagde , Danmark

Ligger dejligt på grunden. Mange læsteder. Dejlig terrasse hele vejen rundt om huset. Fint opholdsrum. Gode senge. Godt udvalg af køkkenudstyr.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.650
Renoveret / Byggeår:2022 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...