Luksuriøst poolhus med aktivitetsrum til 12 gæster ved Henne Strand

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Drosselvej 2, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40760
12 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I feriehuset på Drosselvej 2 ved Henne Strand venter jer luksus, hygge, wellness og action – et optimalt udgangspunkt for jeres næste ferie ved Vesterhavet, hvad enten det er sammen med venner eller hele familien. I det 250 m² store hus fra 2023, som ligger i rolige omgivelser ud til heden og i kort gåafstand fra byen, er der alt, hvad I kan ønske jer. Indretningen toppes med indendørs swimmingpool på 20 m² og en udendørs sauna samt en spa til 6 personer. Et ladestik til el-bil er også ved sommerhuset og bemærk at forbrug af el og vand er inkluderet i prisen.

Moderne indretning med plads, lys og luft

I feriehusets indretning er der lagt vægt på luksus, kvalitet og komfort, så I vil straks føle jer hjemme dette feriehus. Loft op i kip og panoramavinduer booster feriestemningen og gør sommerhuset til en oase af velvære. Det naturlige samlingssted bliver opholdsrummet, som er åbent i forbindelse med det veludstyrede køkken med induktionskogeplade og opvaskemaskine. Her er god plads til, at I kan mødes og hygge med at lave mad sammen, som bagefter kan nydes ved det flotte spisebord og den smukke udsigt gennem det store vinduesparti. Den store lækre sofa indbyder til fælles hygge eller I kan streame jeres yndlingsfilm via cromecast til en hyggelig filmaften.

I aktivitetsrummet stimuleres konkurrencegenet med poolbillard, bordtennisbord og dartspil, der er klar til lidt intern konkurrence. De 4 soveværelser er fordelt, så I kan trække jer tilbage til de komfortable dobbeltsenge uden at blive forstyrret af alle andre. Desuden er der 2 hemse, som hver har 2 sovepladser, et oplagt sted at sove for de yngre gæster. De 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme er smukt og enkelt indrettet.

I skal naturligvis ikke undvære vaskemaskine, tørretumbler eller en energibesparende varmepumpe under jeres ferie her. Et ladestik til el-bil er også ved sommerhuset, så I kan rejse hjem igen med både rent tøj og strøm på bilen. Vær ikke nervøs for regningen ved at bruge disse faciliteter, da det er inkluderet i prisen. 

Ydermere hører der et 25 m2 fittnessrum med til dette feriehus. 

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Fantastisk terrasse med udendørs boblebad og sauna

På den vidunderlige terrasse har I rigelig med plads til at nyde solen. Der er komfortable havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan slappe af, imens børnene brænder energi af på trampolinen. I wellness-området, som ligger i tæt forbindelse med swimmingpoolen, finder I en udendørs sauna og det udendørs boblebad. Med udsigt over den smukke naturgrund kan I svede igennem i saunaen, afkøle jer under udendørsbruseren og derefter nyde stjernehimlen over Henne i det boblende vand i spaen. Hvad mere kan man ønske sig?

På den overdækkede del af terrassen kan I samles i loungemøblerne i aftentimerne, tænde op i grillen og afslutte dagen med lækker grillmad og en flaske vin. Og skulle der komme en kølig brise, kan I tænde for terrassevarmerne, der er til rådighed på terrassen. 

Smuk natur og lange gåture ved Vesterhavet

Den smukke, tilsyneladende uendelige sandstrand ved Henne Strand er altid er et besøg værd. På en klar dag kan I mod syd se Blåvands Fyr, der markerer Danmarks vestligste punkt, eller kigge mod nord og se Lyngvig Fyr, der er vartegn for Holmsland Klit.

Uanset om I er til shopping, gastronomi, golf eller vandreture, er der muligheder for udfoldelse i nærområdet, for den populære Vestkyst med de mange naturoplevelser og seværdigheder er indenfor køreafstand, så I kommer ikke til at kede jer. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40760

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med hyggelig indretning. Alt i god stand og lækker kvalitet.

DK
D.
sagde , Danmark

Lækkert sommerhus total gennemført iorden hele vejen igennem . Vi har intet at sætte en finger på.
☺️☺️☺️

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus lässt keine Wünsche offen: großzügig und dennoch klug aufgeteilt mit Platz drinnen und draußen.
Das Wohnzimmer ist gemütlich und bietet mit dem großen TV Potential für Film- oder Musikabende. Der Aktivitätsraum lässt Tischtennis und Billard Freunde strahlen. In der Küche kann auch mit mehreren Personen gewirbelt werden, während die anderen es sich bereits am langen Tisch gemütlich machen.
Nicht zu vergessen der schöne Poolbereich mit entspannender Musik sowie der Whirlpool und die Sauna auf der Terrasse.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:250 / 1.934
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...