Lækkert aktivitetshus – med udespa – i skønne Henne Strand

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tyttebærvej 50, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40773
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Trænger I til at koble helt fra, mens I nyder bekvemmelighed ved et moderne og gennemført aktivitetshus, som også byder på udendørs wellness? Så er dette feriehus på Tyttebærvej 50 i Henne Strand det helt rette sted at holde jeres næste ferie. Det 164 kvadratmeter store feriehus er totalrenoveret i 2022 med fokus på hygge og nærvær til alle aldre.

Desuden er der installeret et ladestik til elbiler ved huset. 

Lyst og nutidigt aktivitetshus – ideelt til 2 familier

Dette skønne feriehus, beliggende på en stor naturgrund, for enden af Tyttebærvej i Henne Strand, har plads til i alt 8 personer. Feriehusets soveafdelinger er delt op i 2 områder, med 2 soveværelser i hvert soveområde. Og med 2 badeværelser, som begge har gulvvarme, er der god plads til at 2 familier kan nyde deres ferie her. 

Feriehusets hjerte er det store lyse opholdsrum. Det lyse rum, de nutidige møbler, de store vinduer og brændeovnens placering giver huset et moderne look. Køkkenet, stuen og spiseområdet står i åben forbindelse til hinanden, og byder ind til samvær: mens nogle af jer benytter det veludstyrede køkken, kan de andre nyde en god bog eller film imens.

Trænger I til lidt mere aktivitet, kan der indendørs både dystes i poolbillard og bordtennis, som begge er placeret i aktivitetsrummet i den ene længe af feriehuset.

Udover varmen fra brændeovnen er feriehuset også udstyret med 2 energibesparende varmepumper. Vaskemaskine og tørretumbler, der kan være behjælpelige med jeres vasketøj, befinder sig i bryggerset.

Udendørs spa og sauna – og leg til de mindste

Feriehusets skønne terrasser ligger velplaceret mod de forskellige verdenshjørner, og kan I kan nyde sommersolen dagen lang i de komfortable havemøbler, der står til jeres rådighed – eller slutte dagen af med lækker grillmad direkte fra feriehusets grill.

I den ene ende af terrasserne findes en lille oase til selvforkælelse: her er både saunahus, der rummer både almindelig og infrarød sauna, samt en lækker udendørsspa, hvor I op til 5 personer, kan nyde dets varme og boblende vand imens I ser på stjernerne.

Udover en sandkasse og gynge er der et legetårn med rutsjebane, som helt sikkert vil glæde de mindste feriegæster.

Henne Strand – Storslået natur ved Vesterhavet

Dette skønne feriehus på Tyttebærvej 50 ligger smukt placeret i Henne Strand, hvor fyrretræer, klitroser og marehalm pryder de bølgende klitter. Via en lille sti er der kun en få minutters slentretur til den kridhvide strand og med kun 800m er der heller ej langt til Henne Strands mange hyggelige butikker og spisesteder, der byder på mad til enhver smag.

 

 

 

 

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:164 / 2.000
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...