Lyst feriehus med spa og sauna samt overdækket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Musvågevej 2, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40774
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Velkommen på Musvågevej 2 i Henne Strand. Her er der plads til 6 personer, hvor I kan nyde ferien i dejlige omgivelser. Vesterhavet og indkøbsmulighederne ligger blot et smutkast fra jeres feriehus, så her er ikke langt til friske gåture på stranden og daglige indkøb.

Feriehuset er omgivet af en dejlig afskærmet og overdækket terrasse, så I kan sidde i læ. Trænger I til lidt forkælelse, så har feriehuset også både spa og sauna. Feriehuset er bygget tilbage i 1990, men renoveret i 2023, så det fremstår lyst og indbydende.

Skønt køkkenalrum i forbindelse med stue – Her er plads til hygge

Fra feriehusets entré møder I som det første på højre hånd det store og flotte badeværelse med bruseniche, spa og sauna. Her er plads til ægte afslapning. Så tænd op for saunaen eller fyld vand op i spaen og læn jer så tilbage. Feriehuset har i alt 2 badeværelser med bruseniche, så der behøver aldrig være kø om morgenen. I skal heller ikke tænke på kolde tæer, da begge badeværelser er udstyret med gulvvarme.

Feriehuset har 3 gode og lyse soveværelser. 2 af dem er udstyret med en dobbeltseng og på det sidste finder I 2 enkelsenge. Feriehusets hjerte er selvfølgelig køkkenet, som ligger i forbindelse med stuen. Her kan I lave alverdens lækre madretter, nyde dem rundt om spisebordet og herefter rykke videre ind i stuen, hvor I kan tænde op i den hyggelige brændeovn og se en familiefilm sammen. Og hvad er film uden popcorn? Feriehuset har selvfølgelig en mikroovn, så her er ingen undskyldninger.

Udover at få varmen fra den knitrende brændeovn, så er feriehuset også udstyret med en energibesparende luft til luft varmepumpe. Feriehuset har også en praktisk vaskemaskine, så I altid kan sørge for at have rent tøj.

Sommerhus med dejlig sydvendt og overdækket terrasse

Fra alrummet er der udgang til feriehusets sydvendte terrasse. Her kan I sidde overdækket og i læ. Terrassen er åben ud til den grønne plæne, hvor de mindste kan lege frit på gyngestativet, mens I kan slå jer ned i havemøblerne eller sole jer på solvognene. Om aftenen kan I hive grillen frem og tilberede en dejlig middag herpå. 

Fra feriehuset er der blot 400 meter til det brusende Vesterhav, som helt sikkert er et besøg værd. Hvis I er friske, kan I tage en dukkert i bølgerne og herefter skynde jer hjem i saunaen, som I kan opvarme på forhånd. Fra sommerhuset er der også blot 300 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, så I altid har mulighed for at hente friske varer til en lækker grillmiddag eller nybagt morgenbrød.

Besøg den storslåede natur i og nær Henne Strand

Henne Strand er omringet af dejlig natur i form af blandt andet grønne skove, hvor I har mulighed for at cykle med mountainbikes. Besøg for eksempel Blåbjerg Plantage, hvor I kan cykle eller gå på de afmærkede stier, samle bær og svampe og generelt nyde den flotte natur. Hvis I er heldige, får I måske endda øje på en kronhjort. I kan også besøge Filsø, som tidligere har været Jyllands største sø. Her er et rigt dyre- og planteliv, som man gør en stor indsats for at bevare.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.187
Renoveret / Byggeår:2023 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...