Hyggeligt træhus til 6 personer i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Gøgevej 33, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40783
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Skønt beliggende imellem træer og hede ligger dette skønne feriehus, hvor der er plads til op til 6 personer, der gerne vil holde ferie tæt på naturen ved Vestkysten.

Dette skønne træhus, hvor der er loft til kip, er indrettet lyst og med mange flotte skandinaviske detaljer. Stemningen i dette feriehus vil helt sikkert gøre, at I finder jer veltilpas, så snart I træder ind i dette feriehus.  

Hyggelig feriehusstemning

Den hyggelige stue ligger i forlængelse af køkkenet, og indbyder til hygge og samvær, enten med spil, fjernsyn (Chromecast) eller madlavning. Skulle der være behov for at kunne trække sig tilbage – med enten en god bog eller blot en kop kaffe – kan den skønne lille alkove, som er placeret mellem stue og køkkenet, bruges til netop dette. Det flotte køkken er veludstyret og har både mikroovn og opvaskemaskine.  

De 3 rummelige soveværelser er alle udstyret med en komfortabel dobbeltseng, og I vil helt sikkert kunne have en god nattesøvn efter en spadseretur til stranden, som kun ligger 500 meter fra dette skønne feriehus.

Der er 2 badeværelser i feriehuset, hvoraf den ene er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler. Her er der ingen grund til at samle på vasketøj under jeres ophold.

Udeliv på terrassen – leg på grunden

Der er anlagt terrasse rundt om hele feriehuset. På den skønne terrasse mod syd kan I nyde udelivet, mens de yngste gæster leger på gyngen og i sandkassen. Eller også kan der spilles fodbold eller gemmeleg på denne spændende grund, der delvis er natur- og plænegrund.

Skulle I få brug for at søge skygge, eller vil I gerne nyde den sidste varme, inden aftenkulden for alvor sætter ind, kan I sætte jer til rette i de komfortable havemøbler på den overdækkede terrasse – måske imens I tilbereder jeres aftensmad på feriehusets grill?

I indkørslen til feriehuset er der anlagt en stor p-plads, hvor der nemt kan holde 2 biler.

Henne Strand – natur og by på nær hånd

Feriehuset med adressen på Gøgevej 33 ligger på en sidevej til hovedgaden i den populære badeby Henne Strand. Fra feriehuset til bymidten, hvor I både kan klare det daglige indkøb i det lokale supermarked eller shoppe i de mange specialbutikker, er der 1 kilometer.  Egnens kridhvide strand og Vesterhavets bølger ligger blot 500 meter fra dette dejlige feriehus, og der er ingen undskyldninger for ikke at tage en daglig dukkert i det friske havvand. 

Blåbjerg Plantage og Filsø, som er oplagte udflugtsmål, ligger ikke langt fra feriehuset. Her er afmærkede vandre-, cykel- og mountainbikestier til dem, der ønsker at opleve naturen på tæt hånd.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...