Sommerhus på klitgrund i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Hjejlevej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40785
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn klitgrund i rolige omgivelser og ikke langt fra Vesterhavet, ligger dette hyggelige og lyst indrettede sommerhus. Sommerhuset, med adressen Hjejlevej 5, har plads til i alt 6 personer, og skulle I ville medbringe jeres hund, er også den meget velkommen her. Desuden er det muligt at lade jeres el-bil op ved sommerhuset.

Stemningsfyldt indretning med brændeovn

Sommerhuset, som er renoveret i 2024, er indrettet moderne, hvor der er lagt vægt på kvalitet og komfort. Det lyse loft op i kip og de store vinduer gør sommerhuset til en oase af velvære. Opholdsrummet, hvor stuen er åbent i forbindelse med det veludstyrede køkken, er det naturlige samlingssted. Her kan I mødes og lave mad sammen eller lave en god gang popcorn, hvis I har lyst til en hyggelig filmaften – jeres yndlingsserier kan I streame via Chromecast. Brændeovnens rolige knitren vil fuldende sommerhus- og feriestemningen. 

Sommerhusets 3 soveværelser er opdelt i 2 værelser med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge. De komfortable senge giver jer i den grad mulighed for at få en rolig og afslappende søvn i den friske vesterhavsluft. Det skønne badeværelse er velindrettet og har indlagt gulvvarme.

Ydermere er der en vaskemaskine og en tørretumbler i sommerhuset, så I også har mulighed for at vaske strandhåndklæderne undervejs.

Unik beliggenhed i klitterne

Dette dejlige sommerhus er beliggende på en 1250 m2 stor klitgrund, og dens beliggenhed gør dette sommerhus til et vidunderligt sted at kunne slappe af, nyde solen og glemme hverdagens stress. Imens I læner jer tilbage i de komfortable terrassemøbler med en friskbrygget kop kaffe på terrassen, kan I nyde den friske havluft, fuglenes sang og lyden af havets brusende bølger. Der er direkte udgang til sommerhusets store og delvis overdækkede terrasse fra stuen. Om aftenen kan I bruge grillen til at tilberede en lækker grillmiddag og se den skønneste aftensol gå ned bag klitterne. 

Badeferie – med softice og shopping

Den hvide Vesterhavsstrand, som blot ligger 400 meter fra dette sommerhus, indbyder til lange gåture og friske badeture i de blågrønne bølger. Herfra er der heller ikke langt til Henne Strands bymidte, hvor I blandt andet kan klare jeres ferieindkøb hos byens supermarked og specialbutikker. Vil I slippe for madlavningen, kan I besøge nogle af byens spisesteder, hvor der serveres noget for enhver smag. Og naturligvis må I få jer en is hos det velkendte Is-Huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40785

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines und feines Ferienhaus in ruhiger Lage, tollen Küchengeräten und schnellem Internet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2024 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...