Strandnært, hyggeligt og rummeligt sommerhus

4
icon
icon
icon
icon

Musvågevej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40793
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

På Musvågevej 5 i Henne Strand finder I dette hyggelige sommerhus, som har plads til op til 8 personer. Ideelt til den større familie. Her er 2 badeværelser, det ene med spabad og sauna – og derudover er der også en lækker udesauna. Med 500 meter til stranden kan I her holde den skønneste vesterhavsferie med friske gåture indbygget. Der er ladestik til el-bil til rådighed for jer.

Hygge og samvær

I det charmerende sommerhus på Mågevej 5 er der fokus på samvær, hygge og en dejlig feriestemning. Træbeklædte vægge og lofter op i kip. Den lyse stue indbyder til afslapning i sofaen, gerne med ild i brændeovnen. Her kan i spille et brætspil, lægge et puslespil eller trækker jer tilbage med en god bog. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I behøver, for at forkæle hinanden med lækre, hjemmelavede måltider. Måske har I mod på at afprøve et par af de lokale specialiteter, som f.eks. bakskuld – en saltet, tørret og røget ising.  Den separate fryser på 80 l vil især lystfiskere sætte pris på – her skulle nok være plads til en fisk eller to. En køkken-ø adskiller køkken og spiseplads, så I har god mulighed for at nyde et glas vin og en snak sammen under madlavningen.

De 2 badeværelser har gulvvarme, og i forbindelse med det store badeværelse er også spabad og sauna, så I kan arrangere jeres egen lille wellnessaften. Der er vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for jer, så I kan få frisket håndklæderne op i løbet af ferien. De 8 sengepladser er fordelt på 3 soveværelser. 1 soveværelse med en komfortabel dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge, som er stillet sammen til en dobbeltseng, og 1 større soveværelse med 2 enkeltsenge og 1 køjeseng. Ideelt som fælles børneværelse med plads til 4. Slutrengøring er inkluderet i prisen, så den behøver I ikke at bekymre jer om.

Udeliv med skøn terrasse og sauna

På den delvis afskærmede terrasse kan I solbade i de komfortable liggestole eller trække jer ind under overdækningen, hvis I har brug for skygge. I vil altid kunne finde en god krog at trække jer tilbage med yndlingsbogen og en kop te. På den 1.300 kvm store naturgrund er også opført en udesauna med eget terrasseområde, hvor I kan skrue ekstra op for feriestemningen og udelivet. Til de små børn er der en sandkasse, de kan lege i. De lidt større børn kan I måske lokke med til et spil Viking.

Tænd op i grillen ind under aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I gå en frisk tur til stranden og opleve solen gå ned i Vesterhavet. Måske tage en dukkert, og derefter gå tilbage til udesaunaen og blive varmet godt igennem igen.

Der er ladestik til el-bil til rådighed for jer under opholdet.

Ferie ved Henne Strand

Henne Strand er en af de små charmerende byer langs Vesterhavet. Udover oplevelsen at bo nabo til Vesterhavet, vil I også komme til at være ganske tæt på Henne Strand by. En kort gåtur fører jer til den livlige butiksgade med et varieret udvalg af butikker, caféer, ishuse og restauranter. Nyd en softice eller en kop varm kakao ved ishuset, og betragt trafikken og menneskemylderet udfolde sig. Måske er du der en af de dage, hvor der også er levende musik.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:112 / 1.300
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...