Lyst og imødekommende feriehus i Henne Strand, 500m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågevej 8, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40816
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 500 meter fra stranden i skønne Henne Strand ligger dette indbydende feriehus. Med plads til 4 personer er der på Mågevej 8 plads til den lille familie eller vennepar på ferie. Dette feriehus er ideelt til jer, der elsker livet på stranden, og der er god plads både til bilen og andet udstyr i carporten.

Imødekommende sommerhus med hjerterum

Dette dejlige sommerhus i Henne Strand er gennemsyret af lys og luft såvel ude som inde, og det hilser jer velkommen fra første instans. Med sine store vinduer og højt til loft er der sørget for masser af naturligt lys i hele feriehuset, og indretningen i lyse og venlige farver favner hele flokken.

Det åbne stue-køkkenområde med brændeovnen lige i hjertet af sommerhuset er det oplagte samlingspunkt for jer, og med opvaskemaskine og vaskemaskine i huset er de praktiske opgaver hurtigt klaret, så I igen kan tilslutte jer hyggen og aktiviteterne.

Omkring stuen ligger 3 gode soverum samt et fint badeværelse med gulvvarme, og de yngre feriegæster vil helt sikkert nyde at lave hemsen til voksen-fri zone.

Som noget ekstra i dette feriehus har I et praktisk bryggers, hvor I kan ryste dagens salt og sand af jer og komme af med det våde tøj, inden I træder længere ind i huset.

Betagende beliggenhed mellem strand, sø og skov

Sommerhuset putter sig dejligt mellem klitter og buskads, og alligevel har I udsyn og luft omkring jer. Den overdækkede terrasse ligger som naturlig forlængelse af stuen og inviterer til både morgenkaffe, en stund med en god bog i lækrogen eller stjernekiggeri over et glas rødvin, mens I vender dagens oplevelser.

Henne Strand byder på masser af liv med butikker og spisesteder, og har I lyst til udflugter i nærområdet, er der masser af fantastiske ruter i Blåbjerg Plantage, som I kan opleve både til fods, på to hjul eller på hesteryg. Houstrup, Filsø og længere nordpå omkring Ringkøbing Fjord byder alt sammen på smuk natur. Er I til badeland eller vikingehistorie er disse blot en kort køretur fra jer på Mågevej 8.   

Det siger vores gæster om sommerhuset 40816

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist außergewöhnlich denn es ist sehr gemütlich .
Die gesamte Einrichtung ist farblich aufeinander abgestimmt und die Deko paßt ausgesprochen gut dazu.

Die Möbel sind neu und bequem , die Couch lädt sofort zum chillen ein .
Die Betten und Matratzen sind ebenfalls neu und man schläft sehr gut darin.

Ein besonderes Kompliment geht an die Eigentümer.
Es war wundervoll in die Schlafzimmer zu kommen und den Geruch von frisch gewaschenen Kopfkissen und Bettdecken zu riechen.
Das hatten wir noch nie , merci vielmol

Die Küche ist mit viel Arbeitsfläche ausgestattet und beim Schnippeln hat man einen tollen Blick in den Garten auf den Strandhafer an der Terasse und die Kiefern und Wildrosen die das Grundstück vor neugierigen Blicken schützen.
Die Kücheneinrichtung ist mehr als komplett.
Es sind viele Arbeitsgeräte und ansprechendes Geschirr vorhanden.

Und ein absolutes Plus sind die Tupperbehälter für Kühlschranksachen oder um etwas aufzubewahren.

Im Bad gibt es eine Schiebetür für die Dusche und es ist geräumig und gut eingerichtet .

Wir haben es genossen in diesem Haus Ferien zu machen und direkt gleich für nächstes Jahr wieder gebucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gepflegtes Ferienhaus mit einem grossen natürlichen schönem Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr helles und schön eingerichtetes Ferienhaus. Die Ausstattung ist top. In der Küche fehlt es an nichts. Töpfe, Pfannen, Geschirr, Gläser und Besteck sind mehr als ausreichend vorhanden. Die Elektrogeräte einschließlich Kaffeemaschine sind von sehr guter Qualität. Auch in den Betten schläft man sehr gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.990
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...