Lækkert 4-stjernet sommerhus til 8 personer og 2 hunde

4
icon
icon
icon
icon
4008
Rylevej 12, Henne Strand - Søg på husnr. 40817

Fantastisk central men rolig beliggenhed, 2 badeværelser og 4 gode soverum – det er hvad der blandt andet venter jer her på Rylevej 12 i Henne. Det 113 m2 store Henne feriehus er indrettet med alle vigtige ingredienser til et super feriehusophold ved Vestkysten: Her har I blandt andet spa, sauna, brændeovn og naturligvis både opvaskemaskine, vaskemaskine- og tørretumbler – dertil en stor skøn terrasse og korte veje til strand og indkøb.

God plads, 2 badeværelser, sauna og spa

Med plads til 8 personer og op til 2 hunde er Rylevej 12 ideelt til den større familie men også til ferien med et vennepar eller bedsteforældrene. De fire soverum har alle god skabsplads og 3 er indrettet med dobbeltsenge, det sidste med 2 enkeltsenge.

Særlig praktisk og lækkert er det, at huset har 2 badeværelser. Og med både spa og sauna er der optimale betingelser for, rigtigt at få slappet af og komme ned i gear.

Lyst og lækkert med brændeovn og varmepumpe

Feriehuset er stilfuldt og lyst, med moderne men kyggelige møbler og den for feriehuse så vigtige hyggeskabende brændeovn. I det moderne køkken er alt til tilberedelsen af lækre måltider, som I kan nyde ved det lange spisebord eller på terrassen.

Centralt beliggende med skøn afskærmet terrasse

Husets store terrasse, der følger huset på solsiderne fra øst til vest, er delvis overdækket. Så her er det oplagt ikke blot at nyde morgenkaffen men at tilbringe hele dagen – afslutningsvis med at tænde op i grillen til aftensmaden. Og imens de voksne pusler med tilberedning af salat til grillkødet, kan børnene tage en svingtur på gyngerne.

Rylevej ligger super centralt ved Henne Strand. Lige netop så tæt på centrum og strand, at det blot tager et par minutter til fods at købe ind – og lige netop så langt fra hovedgaden, at I ikke bliver forstyrret. Det perfekte sted til ferien for hele familien.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 1.640
Renoveret / Byggeår:2013 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...