Lækkert 4-stjernet sommerhus til 8 personer og 2 hunde

4
icon
icon
icon
icon

Rylevej 12, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40817
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk central men rolig beliggenhed, 2 badeværelser og 4 gode soverum – det er hvad der blandt andet venter jer her på Rylevej 12 i Henne. Det 113 m2 store Henne feriehus er indrettet med alle vigtige ingredienser til et super feriehusophold ved Vestkysten: Her har I blandt andet spa, sauna, brændeovn og naturligvis både opvaskemaskine, vaskemaskine- og tørretumbler – dertil en stor skøn terrasse og korte veje til strand og indkøb.

God plads, 2 badeværelser, sauna og spa

Med plads til 8 personer og op til 2 hunde er Rylevej 12 ideelt til den større familie men også til ferien med et vennepar eller bedsteforældrene. De fire soverum har alle god skabsplads og 3 er indrettet med dobbeltsenge, det sidste med 2 enkeltsenge.

Særlig praktisk og lækkert er det, at huset har 2 badeværelser. Og med både spa og sauna er der optimale betingelser for, rigtigt at få slappet af og komme ned i gear.

Lyst og lækkert med brændeovn og varmepumpe

Feriehuset er stilfuldt og lyst, med moderne men kyggelige møbler og den for feriehuse så vigtige hyggeskabende brændeovn. I det moderne køkken er alt til tilberedelsen af lækre måltider, som I kan nyde ved det lange spisebord eller på terrassen.

Centralt beliggende med skøn afskærmet terrasse

Husets store terrasse, der følger huset på solsiderne fra øst til vest, er delvis overdækket. Så her er det oplagt ikke blot at nyde morgenkaffen men at tilbringe hele dagen – afslutningsvis med at tænde op i grillen til aftensmaden. Og imens de voksne pusler med tilberedning af salat til grillkødet, kan børnene tage en svingtur på gyngerne.

Rylevej ligger super centralt ved Henne Strand. Lige netop så tæt på centrum og strand, at det blot tager et par minutter til fods at købe ind – og lige netop så langt fra hovedgaden, at I ikke bliver forstyrret. Det perfekte sted til ferien for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40817

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet was man für einen Urlaub braucht. Die Betten sind sehr bequem auch der Rest der Möbel ist in einem Top Zustand. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden dieses Haus auf jeden Fall noch einmal buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großräumiges Ferienhaus mit sehr guter Raumaufteilung. Sehr großer, freundlich gestalteter Wohnzimmer und Essbereich. Ideal für Familien und alle Generationen. Zentral gelegen für Einkauf und Strand.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med go’ plads til både mennesker og dyr.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 1.640
Renoveret / Byggeår:2013 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...