Hyggeligt saunahus til 6 personer midt i det flotte klitlandskab

3
icon
icon
icon

Slåenvej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40820
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus på Slåenvej 5 i Henne Strand har plads til 4 personer og ligger på en herlig grund midt i det smukke klitlandskab. Her bor I kun 200 meter fra den skønne badestrand, og på få minutters gang når I Henne Strands livlige bymidte.

Bo midt i klitterne med havudsigt

Det charmerende sommerhus er både lyst og venligt indrettet. Her er der sørget for alle praktiske goder, både opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine. De 2 soveværelser rummer sovepladser til 4 personer, og fra badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna, hvor I kan slappe af efter en lang dag ved stranden.

På de kolde efterårs- og vinterdage vil brændeovnen sørge for god varme og ægte feriestemning.

Den skønne terrasse er delvist lukket, så I slipper for at skulle holde opsyn med hunden, mens I slapper af i liggestolene. Med til huset hører en privat klittop, hvorfra I kan se hele vejen til det brusende Vesterhav.

Et paradis for naturelskerne

Henne Strand er en livlig og hyggelig ferieby med masser af indkøbsmuligheder, restauranter, iscaféer og en cykeludlejning. Her er der god stemning og liv næsten hele året rundt, især i sommertiden.

En udflugt til stranden er også oplagt, og på få minutter når I Vesterhavet til fods. Her kan der både bades og slikkes sol på de varme dage og flyves med drage på de blæsende. Her er altid noget nyt at opleve, året rundt.

Her får I det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig ferie ved havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40820

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr geschmackvoll eingerichtet und gemütlich. Wir fühlen uns jedes Mal ausgesprochen wohl in dem Haus. Eine Überraschung war der vergrößerte Wintergarten, der zum gemütlichen Sitzen und Lesen eingeladen hat.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist urgemütlich, es ist kein Luxushaus und genau das ist der Charme von diesem Haus, es hat eine wunderschöne Lage, wir sind zum zweiten Mal dort gewesen und es wird bestimmt auch nochmal passieren
Liebe Grüße aus Berlin

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes und gemütliches Haus,tolle Lage. Sehr zu empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:92 / 1.830
Renoveret / Byggeår:2012 / 1980

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...