Fantastisk beliggende sommerhus med sauna

4
icon
icon
icon
icon

Lyngbovej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40824
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus på Lyngbovej 6 i Henne Strand indbyder til en herlig ferie ved den jyske vestkyst. Det ligger i gåafstand til både badestranden og centrum, og her er der underholdning for både store og små.

Skønt og veludstyret sommerhus med sauna

Den lyse og moderne indretning sørger for, at I fra første øjeblik vil kunne slappe af og føle jer hjemme. Her mangler der ingenting, og de skønne omgivelser råder over alle moderne bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine.

Det fine sommerhus rummer plads til 6 personer med sovepladser fordelt på 3 velindrettede soveværelser. Husets hjerte er den store og lyse stue, som er kombineret med det halvåbne køkken. Her er der lagt op til masser af familietid, og om aftenen sørger den knitrende brændeovn for både varme og feriestemning.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, hvor det ene gemmer på en sauna, hvor I kan få varmet kroppen og slappe af.

Desuden er det muligt at lade jeres el-bil op ved feriehuset.

Den perfekte destination for naturelskerne

Huset ligger på en herlig naturgrund, så tæt på stranden, at I kan høre bølgernes brusen fra terrassen. En kort gåtur gennem klitlandskabet fører jer direkte ned til den børnevenlige badestrand, som året rundt byder på nye og spændende oplevelser.

I den hyggelige bymidte i Henne Strand finder I flere fine forretninger, forskellige restauranter og caféer, og her kan der både shoppes og spises softice i massevis.

Alt i alt den perfekte beliggenhed og de perfekte rammer for en uforglemmelig ferie ved den jyske vestkyst.

HUSET UDLEJES IKKE TIL UNGDOMSGRUPPER

Det siger vores gæster om sommerhuset 40824

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist geschmackvoll und gemütlich eingerichtet und hat eine hervorragende
Küchenausstattung . Die Terrasse ist so ausgerichtet , dass man zu jeder Tageszeit die Sonne genießen kann oder in den Schatten flüchten kann . Zwei geräumige Badezimmer sprechen für sich .
Ein Carport mit Bewegungsmelder ist ebenfalls eine tolle Einrichtung .

DE
D.
sagde , Buxtehude

Eben super schönSehr schön wir kommen gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön gelegenes gemütliches Ferienhaus für eine große Familie

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 1.400
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...