Hyggeligt sommerhus med sauna tæt på Vesterhavet i Henne Strand

4
icon
icon
icon
icon

Porsevej 11, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40845
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den smukke natur i Henne Strand ligger dette skønne sommerhus på Porsevej 11, der rummer plads til 6 personer. Sommerhuset har brændeovn og en skøn sauna, som er helt perfekt at sætte sig ind i efter en tur ved stranden, denne ligger faktisk kun 400 meter fra sommerhuset.

Firestjernet sommerhus med brændeovn og sauna

Sommerhuset, der er renoveret i 2020, har en skøn lys indretning med komfortable møbler og skønne faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler. De store vinduespartier i sommerhusets opholdsrum giver et skønt lysindfald og en god udsigt til den smukke omkringliggende natur.

I opholdsrummet kan I have mange skønne timer sammen. Her er det oplagt at samle sig til sjove spil omkring bordet og gode film på tv’et. Fra opholdsrummet kan I gå op på sommerhusets førstesal, der er det helt perfekte sted til en stille stund for sig selv med en god bog.

Feriehuset er indrettet med 3 soveværelser, 1 badeværelse og 1 gæstetoilet. Fra badeværelset er der adgang til den skønne indlejrede sauna, hvor I kan sætte jer ind for at slappe lidt ekstra af. En tur i saunaen er også skøn efter at have været en tur i det nærliggende Vesterhav, så I kan blive varmet godt igennem igen.

Både i køkken og på badeværelset kan I nyde godt af gulvvarmen, der sikrer varme fødder, og ellers varmes sommerhuset op af en energivenlig varmepumpe.

Skøn terrasse i læ – kun 400 meter til Vesterhavet

På den delvist overdækkede terrasse kan I finde liggestole og havemøbler frem og nyde ferien udendørs. Sommerhuset har en dejlig læfyldt placering, og I kan derfor fuldt ud nyde de varme feriedage i læ for vinden. På terrassen kan I også nyde de varme ferieaftener med kolde drikkevarer, mens I laver mad på grillen – alt sammen med en skøn udsigt til den smukke natur. 

Hvis I går gennem klitterne og forbi de omkringliggende sommerhuse, bliver I ledt ned til det fantastiske Vesterhav, der kun ligger 400 meter væk. Gåturen hertil tager kun få minutter – det er helt perfekt, både når I vil en tur i de skønne bølger, og når I skal hjem og have varmen igen i sommerhusets sauna.

Skøn natur i Henne Strand

Ikke langt fra sommerhuset finder I centrum af den hyggelige ferieby, Henne Strand. Her finder I forskellige gode indkøbsmuligheder og skønne restauranter, hvor I kan få lækker mad.

Henne Strand byder også på en masse skøn natur, som bare skal opleves. I kan få mange kilometer i benene under ferien, når I bevæger jer gennem det smukke klitlandskab og går ture langs de smukke kilometerlange sandstrande.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40845

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Ferienhaus, sehr sauber und alles vorhanden was man für einen erholsamen Urlaub benötigt.
Zentrale Lage und somit alles gut zu Fuß erreichbar.
Ein kleiner Makel für uns war, das man mit dem Auto nicht direkt am Haus parken kann. Gepäck muss über einen schmalen Weg zum Haus getragen werden.
Fazit: Wir würden das Haus wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles sehr gepflegt und gemütlich. Uns hat auch die Lage des Hauses gut gefallen,kurze Wege zum Kaufmann und zim Strand. Vorallendingen haben uns die vielen Apfelrosen rund um das Haus gefallen. Es liegt sehr schön und ist vom Weg nicht einsehbar. Wir würden jederzeit wieder buchen .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr geschmackvoll eingerichtet und es war tatsächlich alles da was man im Urlaub möglicherweise brauchen könnte. Uns hat nichts gefehlt. Das Haus hat uns ausgesprochen gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.445
Renoveret / Byggeår:2020 / 1967

Køkken:

Fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...