Lækkert sommerhus i Henne Strand med spa, sauna & med skøn udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 59, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40846
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I Henne Strand midt i det smukke kuperede klitlandskab ligger dette meget velholdte og godt indrettede sommerhus på en dejlig naturgrund. I feriehuset på Hjelmevej 59 der der god plads til hygge og afslapning for 6 personer blandt andet med 2 badeværelser, sauna og spa. Derudofer findes der en ladestander (type 2) til elbiler ved huset. 

Wellness med sauna og spa – hygge med brændeovn og god indretning

I jeres sommerhus ved Henne Strand er der god plads til afslapning. Om der skal slappes af foran brændeovnen med en god bog og et krus kakao eller familien samles omkring spisebordet til hygge med et godt måltid og efterfølgende sjov med snak og spil.

Med 6 gode sovepladser fordelt på 3 soverum med dobbeltsenge er der god plads, også til ferie med et vennepar. Dertil har feriehuset 2 badeværelser, det ene med vaskemaskine og tørretumbler for det praktiske og det andet med wellnessfaktor med både sauna og spa.

Udeliv i klitlandskabet med hyggekroge og plads til børnenes leg

Det smukke røde stråtækte hus ligger dejligt centralt med gåafstand til både strand og købmand. Samtidigt er der kælet om hele udearealet. Rundt om huset er der gode solterrasser, fine hyggekroge og en stor sandkasse samt gynger til børnene. Her i klitterne bliver feriestemningen forstærket med duften af hav, lyng og marehalm.

Henne Strand – skøn bade- og turistby omgivet af skøn natur

Hjelmevej 59 ligger i den populære ferieby Henne Strand. Her er et dejligt byliv med shoppingmuligheder, spisesteder og hyggelige kroge til is-spisning eller en kølig fadøl. Nyd solnedgangen fra klittoppen, mens børnene leger på legepladsen.

Rundt om Henne er der masser af smuk natur og mange aktivitetsmuligheder – om der skal spilles golf, cykles på mountainbikes, rides, cykles eller vandres.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40846

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön! Es war sehr sauber und gut eingerichtet. Wir würden das Haus jederzeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus macht einen sauberen und gepflegten Eindruck. Wir haben uns sofort wohl gefühlt. Die Einrichtung der Küche war für uns perfekt. Wir haben nichts vermisst.Wir kommen gerne wiederDa wir schon seit ca 15 Jahren immer wieder in der Gegend unseren Urlaub verbringen scheint alles perfekt zu sein.Hier möcht.e noch hervorheben das Strand sowie Einkaufsmöglichkeiten sehr gut zu Fuß zu erreichen sind. Ebenso auch die Ortsansässige Gastronomie ist in Ordnung

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches,grosszügiges und modernes Ferienhaus,sehr schön eingerichtet,Küche sehr gut Ausgestattet,
Schlafzimmer gute Betten und zwei Schränke.
Wir waren sehr zufrieden

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.698
Renoveret / Byggeår:2015 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...