Stilfuldt aktivitetshus i Henne Strand med billard, sauna og spabad

3
icon
icon
icon

Tranebærvej 30, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40848
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne feriehus i Henne Strand har plads til 8 personer og inviterer til en afslappende og underholdende sommerhusferie med familien eller vennerne. I vil med det samme falde til i den moderne indretning, og den kombinerede aktivitets- og wellnessafdeling med billard, bordfodbold, spabad og indgang til sauna sørger for, at alle interesser er varetaget på ferien.

Stort sommerhus med moderne indretning, 2 badeværelser og Chromecast

Det 150 kvadratmeter store aktivitetshus på Tranebærvej 30 er helt ideelt, hvis I leder efter en feriebolig, hvor I kan forene afslapning med underholdning. Med plads til 8 personer kan I invitere hele familien eller venneflokken med på ferie, og også hundene er hjerteligt velkomne.

Den moderne indretning med lyse naturmaterialer og komfortable møbler skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære, godt fulgt op af brændeovnen, som er placeret centralt i opholdsrummet. Dertil kommer en energivenlig varmepumpe, 2 badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med en praktisk vaskesøjle, og Chromecast i stuen, så I kan se alle jeres yndlingsfilm og -serier på ferien.

Kombineret aktivitetsrum og wellnessafdeling med billard, bordfodbold, sauna og spa

Måske foretrækker nogle at være aktive, mens andre drømmer om at krydre ferien med lidt ekstra wellness? Alt dette går op i en højere enhed i sommerhusets kombinerede aktivitetsrum og wellnessafdeling. Rummet er indrettet med både billard, bordfodbold, spabad og indgang til sauna, så I stadig kan nyde hinandens selskab på tværs af præferencer.

Stor, alsidig terrasse – kort vej til Henne Strands hyggelige bymidte

Med til aktivitetshuset hører en stor, flisebelagt terrasse, hvor alle 8 feriegæster (og hundene) uden problemer finder en plads i solen. Der er god afskærmning på en stor del af terrassen og dermed masser af læ, og I finder også en overdækket del.

Den populære ferieby Henne Strand ligger kort vej fra feriehuset, og en rask gåtur eller få minutter i bil bringer jer ind til den charmerende bymidte. Her kan I gå på opdagelse i diverse butikker, ordne dagens indkøb og måske spise frokost på en af byens små caféer. Fra centrum kommer I hurtigt ned på den skønne sandstrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40848

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes gut gelegenes Ferienhaus mit viel Platz im Aktivitätsraum. Die Küche ist sehr gut ausgestattet und mit dem Kamin konnten wir den Wohnraum gut beheizen. Zu Fuß braucht man ungefähr 10- 15 Minuten zur Einkaufsstraße bzw. zum Strand (wenn man an der Straße dorthin geht).

DK
D.
sagde , Farum

Lækkert hus i god gå afstand fra byen og stranden

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super,wir haben uns sofort Wohlgefühlt. Viele Orte sind von hier aus schnell zu erreichen, z.B. Blåvand. Auch bietet das Haus ein großes Spielezimmer, mit Billardtisch und Kickertisch. Vorteilhaft ist auch die Wärmepumpe.Ideal für Mensch und Hund.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:145 / 1.452
Renoveret / Byggeår:2019 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...