Stort moderne sommerhus med spabad og sauna i Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 132, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40852
7 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Har I brug for at trække stikket for en stund og udskifte hverdagens stress og jag med afslapning og hygge? Så er en ferie i sommerhuset på Hjelmevej 132 i Henne Strand et oplagt valg for jer. Sommerhuset, der har plads til 7 personer, har både spabad og sauna, så I ikke går ned på afslapning. I feriehuset er hunden også hjerteligt velkommen.

Moderne og stilfuld indretning – badeværelse med spabad og sauna

Sommerhuset på Hjelmevej 132, som blev renoveret i 2021, har en moderne og stilfuld indretning, der emmer af hygge. Gennem hele sommerhuset bliver I mødt af lækre møbler, som I kan finde jer godt til rette i på jeres ferie i Henne Strand.

Sommerhusets moderne indretning bliver på bedste vis komplimenteret af det store lysindfald, der kommer fra de mange vinduer, som tilsammen skaber en fantastisk ferieatmosfære. Gennem vinduespartiet i stuen har I desuden en skøn udsigt til klitterne.

Opholdsstuen er det perfekte samlingssted for hele familien til hyggelige feriestunder. Med brændeovnens knitren og varme kan I samles til gode film i tv’et, sjove spil omkring spisebordet eller hyggelig madlavning i køkkenet. Opvasken klarer opvaskemaskinen selvfølgelig for jer. Udover brændeovnen vil varmepumpen være behjælpelige med at sørge for en behaglig temperatur i feriehuset. 

I opholdsstuen kan I nyde godt af gulvvarmen. Det samme kan I på sommerhusets 2 badeværelser. På det ene af badeværelserne finder I desuden en wellness-afdeling med spa og sauna. Her kan I for alvor kan blive forkælet med masser af afslapning i det boblende spabad og den varme sauna – her vil selv de fladeste batterier blive ladt fuldt op igen.

Når I trænger til jeres skønhedssøvn, finder I blot vej til sommerhusets 3 gode soveværelser, hvor I finder 5 sovepladser i alt. De resterende 2 sovepladser er i den lille hyggelige alkove i stuen.

Afskærmet, delvist overdækket terrasse – gyngestativ og sandkasse til børnene

De varme og solskinsfyldte dage skal alt andet lige tilbringes udendørs. Ryk ud på den afskærmede og delvist overdækkede terrasse, der vender mod syd, hvor I altid kan finde jer en god plads i solens stråler. Er I mere til skygge, kan I flytte ind under den overdækkede del af terrassen.

Til børnene står der et gyngestativ klar, hvor de kan få masser af sus i maven dagen lang. Derudover er der også en sandkasse til dem, hvor de kan bygge  imponerende sandslotte.

Når dagen er ved at nå til vejs ende, kan I tænde op i grillen. Stege et par lækre bøffer og skænke et godt glas vin, mens I samles på terrassen til en dejlig stund i godt selskab.

Familievenlige omgivelser i Henne Strand

Henne Strand er et skønt ferieområde for hele familien. Den hyggelige og livlige ferieby byder på gode indkøbsmuligheder og specialbutikker, I kan klare ferieindkøbene i. Derudover er der gode butikker at shoppe i og skønne spisesteder, I kan få stillet sulten hos. Til en ægte sommerhusferie hører selvfølgelig også en masse is, som I kan købe hos byens hyggelige iscaféer.

700 meter fra sommerhuset ligger stranden og det dejlige Vesterhav. Det er et besøg værd, uanset hvornår på året, I holder ferie i Henne Strand. De friske bølger er fantastiske at få en dukkert i om sommeren og hele året rundt er en gåtur på stranden ren terapi for sjælen.

Henne Strand byder også på en masse skøn natur, I kan opleve ad cykel- og vandrestier i området. I kan også tage en tur til blandt andet Blåbjerg Klitplantage, hvor I kan komme helt tæt på den smukke natur. Jeres hund vil helt sikkert elske at komme med ud og snuse i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40852

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus mit einer super Ausstattung und dänischem Flair. Eingewachsen gelegen, mit Hund ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gepflegt und hat eine ansprechende Ausstattung. Der Ofen funktioniert sehr gut und verbreitet eine behagliche Wärme. Das Meer ist in wenigen Minuten zu Fuß zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schön hell, modern und gemütlich. Es gibt viele kleine Deko Details und das tolle Sofa und der Kamin sorgen auch bei schlechtem Wetter für eine heimelige und gemütliche Atmosphäre. In der Küche hat es uns an nichts gefehlt, hier kann man problemlos kochen, was das Herz begehrt. Die Lage ist traumhaft, in nur ein paar Minuten ist man über einen wunderschönen Dünenweg direkt am Meer und auch zum Dorf und Supermarkt ist es nicht weit. Das Haus ist schön umringt von Dünen und daher von anderen Nachbarn nicht wirklich einsichtbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 1.363
Renoveret / Byggeår:2021 / 1982

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...