Dejligt sommerhus med panorama udsigt og kun 600 meter til havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrrenålevej 1, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40854
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun ganske få hundrede meter fra Vesterhavet ligger dette stilfuldt og moderne indrettet sommerhus med plads til 6 personer. Fra spisepladsen midt i huset er der en fantastisk panoramaudsigt over et stort og flot lyngområde.

Værelser med eget badeværelse og brændeovnshygge i opholdsrummet

Sommerhuset, der blev renoveret i 2017, har tre værelser med hver en dobbeltseng. 2 værelser har eget badeværelse med gulvvarme, så der bliver ikke kø til toilettet eller morgenbadet. 

Både køkken, stue og spiseplads er samlet i det samme åbne rum, som giver gode betingelser for masser af samvær, selv når I hver især laver noget forskelligt. I ferieboligen er der også en varmepumpe, der sørger for en behagelig temperatur indenfor hele døgnet. Når der skal være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen fra de knitrende flammer.

Stor grund med terrasse omkring hele huset

Feriehuset ligger på en stor grund, der er hele 2.034 kvadratmeter. Størstedelen af grunden er omkranset af træer, så I kan sidde afskærmet på de mere blæsende dage.

Rund om hele huset er der en flisebelagt terrasse, så uanset hvordan solen står, kan I altid finde et spot, hvor den peger i jeres retning. I den ene ende af huset er der en træterrasse under udhænget, hvor I finder ly og læ, så I kan nyde kaffen udendørs uanset vejret. Huset har både grill, møbler, solvogne og parasol til fri afbenyttelse.

Skønne omgivelser med panoramaudsigt tæt på havet

Med kun 600 meter til Vesterhavet, er der god mulighed for nogle gode gåture langs vandet eller hyggelige stunder på stranden, når solen bager.

Fyrrenålevej 1 har en skøn beliggenhed, da sommerhuset har en dejlig udsigt til et kæmpe lyngområde lige på den anden side af vejen, så I kan nyde udsigten fra morgenbordet mens I planlægger dagens aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40854

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super ausgestattet. Die Küche ist Funktionstüchtig und super mit Geschirr und Küchenutensilien ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes und sehr gemütliches Ferienhaus das mit sehr viel Liebe eingerichtet wurde.
Es fehlte an nichts und die Ausstattung des Hauses war vorbildlich. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden dieses Haus jederzeit wieder buchen und empfehlen es uneingeschränkt weiter

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Da wir im Winter da waren,haben wir uns sehr gefreut das es bei unserer Ankunft sogar geheizt war.Der Kaminofen hat uns weitere hyggelige Tage beschert.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 2.034
Renoveret / Byggeår:2017 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...