Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad kun 650 meter fra Vesterhavet

3
icon
icon
icon

Bekkasinvej 5, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40856
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Det skønne sommerhus med plads til 6 personer og 2 hunde, ligger på Bekkasinvej 5 i Henne Strand. Det har en god beliggenhed i et dejligt sommerhusområde kun 650 meter fra Vesterhavet. Der er terrasse omkring det meste af ferieboligen, så uanset solens retning, kan I fange solstrålerne her. På terrassen finder I også vildmarksbadet, hvor I kan nyde ferien med afslapning i det varme vand.

Hyggelige stunder med dem, du holder af

Ved ankomst til sommerhuset bliver man straks grebet af klassisk sommerhusstemning. Ferieboligen har 3 soverum med dobbeltsenge i dem alle. Det lyse køkken fra 2011 har alt, I skal bruge til en god ferie, heriblandt opvaskemaskine, så I slipper for at tage opvasken.

Derudover er der også både vaskemaskine og tørretumbler, så skulle der komme en plet på yndlingstrøjen, kan den være ren igen på kort tid. Badeværelset, der også blev renoveret i 2011, er udstyret med gulvvarme og i den åbne stue og spisestue er en varmepumpe, der sørger for en behagelig temperatur året rundt. Her finder I også brændeovnen, der spreder hygge og varme med sine knitrende flammer.

Gode terrasser med muligheder for afslapning på naturgrund

På den store, lukkede terrasse i baghaven finder I gode muligheder for at nyde vejret udenfor. Sommerhuset har grill, havemøbler, solvogne og parasol, så her kan I opholde jer og tilberede de lækreste feriemåltider på grillen. Her finder I også vildmarksbadet, så når mørket falder på, kan I sætte jer til rette i det det store kar og bare slappe af mens I nyder varmen.

På den skønne naturgrund, der er omkranset af store træer, finder i også en lille hyggekrog. Længere nede i haven er der nemlig en lille terrasse. Så kan I tage på skovtur i baghaven.

God beliggenhed i Henne Strand

Med adresse på Bekkasinvej 5 i Henne Strand har I kun 650 meter til Vesterhavet og 250 meter til nærmeste indkøb. Der er heller ikke langt til hverken Blåbjerg Klitplantage og Filsø.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40856

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat die perfekte Lage. Einkaufen sehr nahe, zum Strand nicht weit. Man hat auf der Terrasse den ganzen Tag Sonne – beste Lage. Die Terrasse eingezäunt – ideal für den Hund. Für kleine Kinder würde eine Sandkiste und Schaukel fehlen.
Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet und hat wunderbare Betten mit Kopf- und Fusshöhe verstellbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt optimal zum Ort bzw. Strand. Sehr gut, dass das Grundstück eingezäunt ist, das freut die Hundebesitzer.
Wir waren schon 2x dort.
Eingerichtet ist das Haus etwas anders, da ein neuer Besitzer . Es fehlt an nichts. Wir haben ein paar mal die Spülmaschine benutzt. Wären sonst mit den Tellern nicht ausgekommen. Evtl wäre ein 2. Sonnenschirm nicht schlecht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus und sehr sauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 660
Renoveret / Byggeår:2011 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...